Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmadzias

Biorę Xanax i Setaloft

Polecane posty

Witajcie, czy ktoś z Was bierze lub brał lek Xanax lub Setaloft?Jest to lek który ma działanie przeciwlękowe.Ciągle ziewalm biorąc ten lek, czy to normalne?Lekarka powiedziała mi że nie powinnam odczuwać senności, ja senności faktycznie specjalnie nie odczuwam natomiast bardzo czesto ziewam.

Gość ppppppppppp
od kiedy?jaka dawka xanaxu?ja biore fevarin i xanax na nerwice lekowa....

Gość ppppppppppp
czyli rozowa tableteczke.po 0,5 mialam tak samo.zmienilam na 0,25.xanax uzaleznia wiec czym mniej tym lepiej...leki bierzesz krotko wiec moze organizm sie troche"dziwi".podziel ten xanax na 2 czesci i wez rano i popoludniu.dawka ta sama na dobe a moze ziewac przestaniesz.

moja tableteczka jest niebieskawa:)ale dziękuję za radę tylko nie wiem czy działanie się wtedy nie zmieni.W zasadzie to jestem na etapie rozpoznawania czy ten lek wogóle mi pomaga bo zaczęłam oprócz brania leku walczyc ze sobą i lękami

Gość długie rzęsy
No tak , ale ziewanie często występuje przy nerwicy, ja tak przynajmniej mam, a na nerwicę cierpię od ponad 10 lat.Obecnie też biorę Setaloft, ale to już 10 miesiąc.

szukałam objawów, nerwicy już wcześniej ale o ziewaniu nie słyszałam, a to ziewanie mnie zaniepokoiło, dzięki za odzew.