Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabrysia11

dlaczego nie mogę zajśc w ciąże?

Polecane posty

Smutno mi.... od roku staramy sie z mężem o dziecko i ciągle nic.... Mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda... Jestem po badaniu hormonów i prowadzę obserwacje cyklu, Pani doktor mówi, że wszystko ok, następna wizyta dopiero za ... 2 miesiące !

Gość zapewne za bardzo chcesz
i właczyła ci się blokada psychiczna

do to ja mam problem po jaką cholere piszesz takie glupoty załozyłas juz jeden taki temat kurde ale jestes tepa dziewczyna ,, nawet juz mi cie nie zal

pare dni temu juz ci napisałam ze nie jestes w ciazy , a ty nadal swoje i nie dziw sie ze cie wyzywają , sama sie o to prosisz bo naprawde tepa jestes

a poza tym .... nieźle jak na kobietę po przejściach i matkę, ja Ci się nie wtrącam jak piszesz od rzeczy...

Gabrysiu 11 Impuls pisała do "to ja mam problem" - chyba te wypowiedzi zostały usunięte! zamiast się niepotrzebnie unosić, należałoby dokładniej przeczytać!! Co do Twojego problmeu to pewnie za bardzo chcesz być mamą i tu są problemy! ktoś kiedyś powiedział, że bardzo dobrą metodą antykoncepcji jest wielka chęć posiadania dziecka! chyba coś w tym jest!

myślałam, że to do mnie więc nie dziw się proszę, że uniosłam się kiedy ktoś pisze, jak myślałam w moją stronę, że jestem tepa i oszołom, W takim razie jeśli to nie było w moją stronę to przepraszam Cię Impuls29.

do jaaaaaaaaaaa ale jak tu nie chcieć?? Nie mysle o tym cały czas, teraz jestem zmuszona o tym myślę ponieważ prowadzę obserwację cyklu i Pani doktor dokładnie kieruje mnie co i kiedy więc chcąc nie chcąc jest to w tej chwili w mojej głowie nr 1

Gość chomiczek969
nie dziwię ci się gabrysia11, że tak zrozumiałaś impuls29, też bym się wkurzyła jakbym myślała, że to do mnie! trzymam kciuki za ciebie pozdrawiam

Gość chomiczek969
a poza tym nie martw sie, trzeba mieć nadzieję, wierzę że wszystko bedzie ok, bo ja też zamierzam starać się o dzidzię już w tym miesiącu i jestem dobrej mysli

Gość kariera
zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :)