Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka_22

Straszny ból gardła, co polecacie?

Polecane posty

Gość ula3545
Do wyboru do koloru teraz jest jeśli chodzi o inhalatory. W ogóle mam poczucie, że jest moda na takie leczenie. I dobrze, bo moim zdaniem jest efektywniejsze. Aparat mam akurat polskiej firmy - Sanity Simple. Inhaluje skutecznie, wydajnie, nie muszę się obawiać o to, że po takiej jednej sesji litr leku mi zejdzie...a są takie aparaty, które strasznie kradną substancję i wcale jej do dróg oddechowych nie podają, tylko gdzieś w powietrze.

Gość pnka
Ja jeszcze ze swojej strony polecę produkt http://www.tantumverde.pl/ . Jeżeli chodzi o tabletki to szybko łagodzą ból, wywołany infekcjami wirusowymi Wystarczą tylko 3 pastylki dziennie, warto zakupić :)

Gość gość
DEEPTHROAT Z POLYKIEM

Gość kuliuglarz
Bardzo dobre są też tabletki cevitt gardło, działają szybko i na długo. Mają w składzie między innymi witaminę C. U mnie sie sprawdzają.

Gość gosc

Polecę Familino. Na stronie novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja jest cały opis i zdjęcia zestawu. Ma wszystko co potrzebne, wystarczy dokupić konkretny lek do podawania wziewnie i można korzystać.

Gość tirutriru

U mnie zawsze Cevitt Gardło się sprawdza dobrze. Zarówno na ból gardła jak i na chrypkę. Kwas hialuronowy w składzie tworzy hydrożelową powłokę ochronną w gardle.