Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyyyy

moja dziewczyna pojechala sama na urlop bezemnie nie mialem kasy na wyjazd

Polecane posty

Gość zalamanyyyyy

potraktowala mnie jak rzecz i to ma byc zwiazek partnerski ? ona sobie pojechala a mnie ma w dupie zero soldarnosci mowilem jej ze pojedziemy w innym terminie jak odloze kase z pracy a ona sie zabrala i pojechala :/

Gość dobrze zrobiła
To wstyd, że ona ma więcej kasy od ciebie...ty jej powinieneś postawić wyjazd...

wczoraj byl podobny temat tylko o tym ze chlopak pojechal bez dupy :d olej szmate i w tym czasie przelec jakas inna :)

To sie nazywa egoizm. Panna myśli tylko o sobie, to ze ona ma kase to ok a o Tobie nie pomyslala. Ja nie umialabym tak postapic. Nie przejmuj sie nie jest tego warta..

Gość kaczka klikaczka
daj sobie spokój z tą materialistką

ja bym nigdy zadnej wyjazd nie zafundowal, na szacunek to sobie trzeba kurwa zasluzyc samo dawanie dupy od swieta nie wystarcza

Gość yyyyt
o kurde! jeśli nie prowokacja to współczuję!!!!!!!!!!!!!! u mnie było tak, że to ja kasy na wyjazd nie miałam a mój facet bardzo chciał wyjechać więc chciałam by zabrał brata i pojechał na pare dni odpocząć, bo ciężko pracuje i należy mu się....ale on chciał zabrac mnie..jednak na to zgodzić się nei mogłam więc wspólnie spędzamy czas w domu i też jest fajnie:)

Gość hdg
kiedys moj facet tak zrobil.durny palant.pojechal do szczyrku bo jak twierdzil musial psychicznie odpoczac.a ja w domu wylam i tesknilam jak durna.zadzwonil po tyg. mowil ze kocha.wybaczylam.glupia bylam.dzis juz nie jestesmy razem i bardzo dobrze.poznalam fajnego chlopaka ktory jest godny czasu jaki mu teraz poswiecam.nie rozumiem jak mogla tak zrobic w ogole.

Gość nie wiem do kogo masz
pretensje, bo wg mnie to możesz miec pretensje tylko do siebie Umawiasz się z dziewczyną, że pojedziecie razem, a przed wyjazdem mówisz, że nie masz floty ... No kochany trzeba bylo nie tracic tylko odkładać pieniążki, manna z nieba nie spadnie ... teraz juz wiesz i może w przyszlości wyciągniesz wnioski. Wybacz, ale to swiadczy tylko o twojej nieodpowiedzialności, powodzenia

Gość ooooooj
a z kim pojechała? planowaliście wcześniej wspólny wyjazd?

Gość zalamanyyyyy
nie gadaj glupot teraz wiem ze nigdy bym tej szmacie nie zafunowal wyjazdu

Gość zalamanyyyyy
sama pojechala i nic nie planowalismy!!

Gość zalamanyyyyy
wczoraj wyslala mi pocztowke z Pakistanu, zaprosili ja na jakas ceremonie kamieniowania czy cos... Beze mnie :(

Gość ooooooj
jak nie planowaliście to co się czepiasz, że sobie pojechała sama i dlac zego odrazu szmata odwaliło ci ;(

Gość kup se namiot
jestes beznadziejnym dupkiem cienkim bolkiem

zastanawiajce to jest ze jak baba by to pisala to powiedzieliby ze facet jest dupkiem ze ja nie zabral a tutaj proby usprawiedliwiania jej hehehe co same to byscie chcialy za darmo dupe wozic a a jak facet sam jedzie to dupek glupie pipy

egoistka z niej. zakończ ten związek. w takich sytuacjach wychodzi, jakie ma podejście do ciebie drugi człowiek. można to pewnie było załatwić inaczej.

Gość zalamanyyyyy
w sumie nic straconego urlop mam majuu do tego momentu bede mial kase na wyjazd i pojade sam a ona juz bedzie siedziec w domu bo sie wycacka z kasy :)

Gość zalamanyyyyy
bo sobie uzmyslowilem ze do urlopu nie jest daleko :D

Gość gość
rzeczywistość jest taka że nie każdego stać na wyjazd last minute , albo na jakiś inny drogi, to że któryś z partnerów nie odłożył to już osobna kwestia,bo o takich rzeczach się rozmawia wcześniej, jak widać wakacje nie były dla was ważne, a co do dziewczyny... hmmm... ja bym na jej miejscu zgodził się na wyjazd w inne miejsce gdzie bedzie taniej (np. w góry)