Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacccccccccccccccc...

Problemy ze snem...

Polecane posty

Witam! Mam pytanie, od kilku dni nie moge sie wyspac... i nie chodzi o to ze nie moge spac - bo wrecz przeciwnie moglabym to robic caly czas. Chodze juz spac coraz wczesniej, wstaje jak najpozniej i ciagle jestem niewyspana. Wiem, niektorzy mowią, że moze już spie za długo... ale jak śpię mniej to tez się tak czuje. Nie moge sie na niczym skupic... zle widze, boli mnie głowa, nie mam na nic ochoty... czy to jest to przeslilenie wiosenno letnie?????

ja za to czasem spie gora godzine,dwie w nocy bo nie moge zasnac,a czasami moge spac nawet 13 godz i mi malo :-0 :P

no wlasnie... nie wiem, zastanawiam się nad przyczyną takiego stanu - przecież tak nie można funkcjonować... Jade teraz na długi weekend do domu... zadbam o spokojny, porzadny sen - jak to nie pomoze to juz nie wiem. Najciekawsze jest też to, że jak spię w domu to wstaje zawsze wyspana - nawet o 7 rano, a jak wracam do siebie to właśnie dzieje mi się to co opisałam.

a moze wlasnie dlatego jestes nie wyspana ze tak dlugo spisz?wiem ze to taki paradoks niby ale czasem jak spie dluzej to czuje sie bardziej nie wyspana niz jakbym sie miala zwlec z lozka np o 5tej rano!postaraj sie budzic wczesniej i moze poczujesz sie lepiej

tez to juz przechodzilam... :) probowalam i tak i tak... bez skutku. Wlasnie znalazlam w necie cos na ten temat, więc czytam... http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Bledne-kolo-zmeczenia,wid,9901504,wiadomosc.html

Gość gość
Ja uważam, że warto zainwestować w taki materac, który posłuży nam latami. Dobrej jakości, sprawdzonej marki, najlepiej z polecenia kogoś, kto się zna - lekarza, rehabilitanta, bo nawet zdrowe osoby potrzebują odpowiedniego materaca, żeby w przyszłości nie nabawić się kłopotów z kręgosłupem. Nam lekarz polecił materac ViscoTherapy ze zmienną twardością z pianki oddychającej i służy nam świetnie.