Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

mam dola, jacys chetni, moge go poszerzyc

Polecane posty

Gość normalnie padłam

Gość Ju...
🖐️ Uprzejmie proszę o pogłębienie dołka celem umieszczenia w nim również mojej skromnej osoby.:classic_cool::P

Gość glifciaaa
ja tez mam dola...w domu porazka ,w pracy porazka , na studiach porazka i w sercu porazka ;/

cześć wredny:) chcesz to cię rozbawię na serio.. chcesz..? :)

ja mam doline to juz nie jest dol.......jeszcze pare minut temu wszystko bylo ok i nagle doopa blada.Mam dosc :-0 :-0 :-0 zaraz cos zrobie :-0 :-0

Gość glifciaaa
ciekawe kto ma ciekawszy powod wpadniecia do dolka?

bez obaw wredny:) uwaga, rozbawiam cię: czy wiesz że nie tak dawno polaola poważnie i na serio podejrzewała że ja i ty to ta sama osoba..???!!! Czy my coś mamy wspólnego, wredny..? Bo ja, szczerze powiem, nic nie widze....:) :)

szklanke....kochana :D musialabym stluc chyba wszystko co jest w domu i sie nadaje do stluczenia i to nie wiem czy by pomoglo :-0 :-0 :-0 mam juz dosc :-( :-( wszystko zaczelo sie w miare ukladac i nagle bach!nic nie ma i nic nie bedzie...co za pieprzony pech mnie przesladuje...mam dosc

Nabyłam:O Siedze w pieknych sexi szpilkach.Obtarły mnie jak cholera wiec mam plastry:O wczoraj nasmarowałam sie super samopalaczem by nogi wyglądały seksi.Usnełam.Dziś jak zobaczyłam swoje nogi na polu,o mało nie zemdlałam.Zrobiłam liste 10 powodów dla których jestem szczesliwa.Utkwiłam na pnk 2:O Wiec siedze nieruchomo(by nikt nie widział moich sexi nóg) i modle sie by była juz 17.Ktoś ma gorzej:O

Gość Ju...
Retro, przyznaj się do dwóch pozostałych nicków, proszę.:D

Retro Ty zaprzeczasz ja potwierdzam hahaha, wredny, ty ludziom w głowach nie mąć.....:)

Siedzę w pracy, za oknem szaro..dołek sie pogłębia i nawet perspektywa wolnych dni nie poprawia mi nastroju :(

Złóśliwa, sorry ale poprawilas mi błyskawicznie humor :D:D:D:D Ja mam. Weszłam na wagę zamiast schudnąć, przytyłam. Córka nie przyjeżdża, ja nie moge nigdzie pojechać bo mam koty. Ostatnio zalało mi mieszkanie i podłoga w pokoju przypomina wydmy na Saharze. Powinnam posprzątać a mi sie nie chce. No i inne powody doła....