Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Tak zwane przedłużenie penisa.

Polecane posty

Mężczyzna bardzo często stosuje trok przedłużenia sobie penisa w celu umocnienia swojej męskości oraz pozycji w swiecie. Stosuje do tego różnorodne przedmioty. Po czym poznać że dany przedmiot lub rzecz jest jego przedłużonym penisem..? Po tym że będzie cię próbował zrównac z ziemią gdy tylko to coś tkniesz. Najbardziej typowym przełużeniem penisa jest samochód, oczywiście. Cackany, dmuchany, wycierany ściereczką, myty co sobota z nabożenstwem... Broń Boże coś tam mu pomajstrować nie tak! Albo drzwiami trzasnąć zbyt mocno...! Drugim typowym przedłużeniem penisa jest pilot od telewizora. Zdaje się że również puszka piwa stojąca w lodówce czasem pełni tę role.

Gość jestes nienormalna

Gość KOBIETKA WESOŁA
O taaak!!! To autko to pasuje do mojego eks. Pyłka na tapicerce nie było, a jak brałam autko, to umierał.

jednakowoż znalam pana kóry przedłużył sobie penisa maszynką do golenia. Dotkliwie poturbował swoja żonę, przyłapując ją na tym że podgalała sobie łydki owąż maszynką.... (na marginesie dodam: aby byc jadwabiście gładką dla swojego męża..:)

z tą maszynką do golenia miałbym wątpliwości. Gdyby mi żona używała do golenia nóg byłbym niezadowolony, ale nie głupi. Z tym to jest tak, mnie wystarczy że ktoś się ogoli moja maszynka , syn, dostaję zaraz pryszczy, mam to juz od wojska i nic na to nie poradzę, i muszę powiedzieć że moje dorosłe chłopaki tęż tak mają, tak że faceta rozumiem, jego głupoty nie rozumiem

blondyn tłumaczenie się względami higienicznymi nic nie da mam znajomą która twierdzi że jej mężowi notorycznie myla się szczoteczki do zębów. Nieważne, że sa w róznych kolorach, on po prostu nie zwraca na to uwagi, ma umyć zeby i to jest wszystko co go obchodzi. Natomiast maszynka do golenia to coś innego. To atrybut męskości. Czynnośc przypisana pany i władcy. Nie wolno podnosić reki, nie wolno tykać. Bo w łeb.

a ostanie modne też jest przedłużenie sobie penisa laptopem:)

to ja jestem jakiś nietypowy, moją dumą jest lśniacy i błyszczący Junak Millenium, a przedłużeniem przysłowiowego penisa nie jest, po jeździe z przyjemnościa patrzę jak moja luba go pucuje, bo jak jest pogoda to lubi szpanować, na takim sprzęcie

Gość retro normalnie
śmiać mi się chce z Ciebie:D Co to był za facet, co Cię tak skrzywdził ?

Gość Miły Blondynie
bardzo Cię lubię :) Więcej takich facetów jak Ty na Kafeterii to będzie milej :)

po jeździe z przyjemnościa patrzę jak moja luba go pucuje, Doskonały dowód na to że jest to przedłużenie penisa:) :)

Tak gdy ja sie depiluje to wszyscy maja byc na kleczkach :-) A jak sie zatne wszyscy maja plakac. Chyba sobie nika zmienie na PAN I WLADCA Z PRZEDLUZONYM DENISEM

Swoja drogą, wyobrażacie sobie tego pana co to swojej dziewczynie daje motor do wypolerowania...??? To gorsze od zbierania skarpet!:) :) :)

no to żeś mnie załatwiła nigdy bym na to nie wpadł, czyści go bo jest czyściochem a ja leniwy

wredny:) Z tego wniosek że jest za krótki.... tak myslałam...:) Powodzenia:)

Gość retro ty jestes
zwykłą idiotką :\ Żal takich osob, a ni toto inteligentne specjalnie

Gość Stronniczy
Ani co, możesz dokończyć ? :)

Gość ani intrygujące poprostu nudne

Gość ike w pampersie
cip cip cip