Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁGONIAAA

WMAWIAM SOBIE CHOROBY-KTO TEŻ TAK MA???

Polecane posty

Gość MAŁGONIAAA

Czy ktoś też tak ma, że tylko coś zaboli, zaswędzi, to wydaje sie że to już rak albo coś również groźnego??? A czasami wydaje mi sie nawet, że lekarze przepisują mi jakieś leki tylko na \'\'odpiepsz sie\'\' i nie łykam ich (np przy jakiejś chorobie) bo sie boje że mi zaszkodzą:o Ktoś tez tak ma???

nie ja tak nie mam, ale mam kuzynkę, która jak usłyszy lub gdzies przeczyta o jakiejs chorobie to ona to zawsze ma

Gość hehhehe
dziewczyno do psychologa sie udaj czym prędzej...

Gość MAŁGONIAA
sam sobie idz do psychologa!! ja nie mówie o jakiejś chorobie psychicznej, ze od razu umieram, tylko że jestem podejżliwa w takich sytuacjach. Nie wiem czy nie ma wpływu fakt, że moja babcia umarła w strasznych męczarniach, na raka, którego lekarze nie mogli zdiagnozować przez wiele miesięcy...?

Gość ehehhe
dziewczyno sama piszesz ze nawet jak cie zaswedzi to doszukujesz sie najgorszego....nie napisalam zes chora psychicznie tylko ze warto porozmawiac z psychologiem jak masz takie lęki bo to normalne nei jest.....albo zwyczajnie wyluzuj ale chyba to nierealne

Gość ehehhe
poza tym wielu ludziom cos dokucza, cos ich boli, hehe swedzie, nepewno umarły im bliskie osoby ale nie mysla od razu ze to rak....cos wiec chyba z toba nie tak

Gość masz hipochondrię

Gość hej koleżanko
jeszcze raz przeczytaj tytuł swojego topiku i sprawdź w słowniku słowo hipochondria bo to jakbyś nie wiedziała to właśnie to oznacza. A nie zakładasz topik i oburzasz się. To jak nie masz z niczym problemu to nie zakładaj takich topików. Proste!

Gość bo głupia musli ze psycholog
to psychiatra i sie oburzyła :-o

Gość olabogaaaa
Spokojnie. Ludzie, którzy wmawiają sobie choroby to hipochondrycy. Najczęściej muszą oni leczyć się u psychologa