Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiii 28

seks z dsziewczyną ?? -

Polecane posty

Gość blondiii 28

Jestem w stałym związku z facetem - a marzy mi się seks z dziewczyną - też ktoś tak ma ??? A szczególnie - chciałabym wylizać jakieś dziewczynie cipkę i żeby ona mnie wylizała -- ach , aż się rozmarzyłam.....

Gość lesssss
Nie dziwię ci się - ja uwielbiam lizać moja dziewczyne - to cos cudownego , ten smak , ta zapach ......... sprubuj a nie pożałujesz ...... Lizanie dupci - tez przyjemne , i przy tym wkładnaie paluszków - kurde , bo robie sie wilgotna...

Gość No co tu tak cicho
Nie ma żadnych dziewczyn co mysla podobnie i chciały by o tym pogadac ??????

Gość ja lubie jak mnie liza...
a przy tym palec do pupki wkladaja..po 10 sekundach dostaje orgazm

Gość .ktos.
moja zonka czesto o tym fantazjuje bardzo mnie to podnieca niestety wydaje mi sie ze nie zdecyduje sie ona na cos takiego wielka szkoda bo chetnie bym na to popatrzyl lub posluchal relacji z takiego spotkania pozdrawiam

Gość blondiii 28
Mój facet nie wie , ze mam takie fantazje , ale ja nie chciałabym , zeby wiedział a tym bardziej mieć widownie w jego osobie. najlepiej było by miec przyjaciółke z którą od czasu do czasu mozna by wylądowac w łużku :-)

Gość .ktos.
moja zona mi kiedys przyznala sie lecz byla bardzo zawstydzona swoja fantazja ja pozwolilbym jej na to gdyby tylko chciala nie namawiam jej lecz tak naprawde chcialbym aby to zrobila i wcale nie musialbym byc przy tym i patrzec ale chcialbym wiedziec o tym ze sypia z inna

Gość naga
Przecież można nie przestawać tylko na fantazji.Można spróbować jak jest naprawde:)

Gość przecier z pomidora
ja bym też chciała... mysle, że fajnie by mogło być:)

ja tezzzzzzzz !!!!!!!!!!!!! 🌼 nawet juz chyba wiem z kim to zrobie, mam taka jedna kolezanke wlasnie w miniona sobote siedzialysmy sobie razem w jaccuzzi, zupelnie nagie, i sie trosze dotykalysmy, bylo kilka pocalunkow tu i tam, niestety do niczego wiecej nie doszlo bo obok imprezowali nasi mezowie, wiec powiedzmy ze nie bylo odpowiednich "warunkow" :O ale grunt ze obie wiemy o co biega, mysle ze juz niedlugooo..... mmmmniammmm :-)

Gość przecier z pomidora
pozazdrościć noooo:)

dzieki tez sie ciesze.... mam na to ochote juz od dluzszego czasu, tylko ze znalezieniem chetnej gorzej bylo :O oj zebym ja wczesniej to wiedziala ze ona ma podobna zachcianke ;-)

Gość maaaaaartus
Kurdę nooo :D Też bym chciała... Ale najpierw trzeba mieć jakąś zaufaną przyjaciółkę, która od czasu do czasu pozwoliłaby sobie ze mną na małe co nie co :P Owszem mam taką, ale ona się nie nadaje xD Dodam, że też jestem w stałym związku. Z facetem oczywiście

ja ta dziewczyne znam ponad 2 lata, nie zebysmy byly baaardzo bliskimi przyjaciolkami, ale kolezanka po prostu, nasi mezowie sa kumplami, czasem wpadaja do nas na grilla/wodke albo my do nich, ale nie wiedzialam ze ona ma takie ciagotki, zreszta ona tez byla zaskoczona ze ja je mam, tak to jakos samo wyszlo :-) gdy delektowalysmy sie kapiela i szampanem

Gość maaaaaartus
Pani Marto, a skąd jesteś? Może się skusisz? :D

oj daleko mieszkam niestety, i to bardzooooo od PL (okol. Los Angeles, Calif, US)

Gość maaaaaartus
imienniczka :P

Gość olabogaaaa
Ej dziewczyny wiecie może czy jest jakiś sposób mastrubacji tak, abym sprawdziła, czy osiągam orgazm dopochwowy? Czy wystarczy mi własny palec?;> Jak naciskać na punkt G i jak długo, aby przekonać się, czy orgazm jest? Bo niektóre kobirtki nie mają a przed rozpoczęciem współżycia chciałabym wiedzieć. Przepraszam, że pytam tutaj, ale nie chcę zaśmieciać forum nowym topiciem

no to witaj imienniczko, czyz nie piekne mamy imie? ja uwazam ze piekne!!! i nie cierpie jak mnie pisza przez h czyli martha - zawsze mowie ze jestem marta no ejcz :P

Gość przecier z pomidora
no tak, ja w takim razie zaczynam poszukiwania wśród kolezanek, tylko jak...:O ja tez imienniczka;)

Gość naga
u mnie wyszło wszystko spontanicznie:)ale warto było.

Gość maaaaaartus
heh no ja akurat nie cierpię tego imienia :P jedyna dopuszczalna wersja to właśnie Martuś i tak też mnie wszyscy muszą nazywać :P

Gość przecier z pomidora
ooo bluźnisz:) do mnie wszyscy mówią Martuś, Marteczka i inne okropne zdrobnienia, albo po nazwisku,a imie mam przeciez takie piękne!!!

no prosze 3 martusie na raz... a tam jeden pisal ze jest pogromca wszystkich mart... martus ja uwielbiam moje/nasze imie, nie wiem, po prostu mi sie podoba, a martus to na mnie mama cale zycie mowi, a maz mowi martuska

Gość przecier z pomidora
no to mu własnie napisałam, że odważny jak pogromca wszystkich Mart;) bo Marty to raczej takie temperamentne:D

Gość pijaweczka.
wolę z moim psem

Ja też mam takie zachcianki marzy mi sie z dziewczyna ale niestety trudno taką znaleść ..... musi to byc podniecające :):):)

Gość natiiii
ja tez mam takie zachcianki :) .raz nawet kapalysmy sie nago z moja kolezanka ale ja balam sie wykonac pierwszy krok i skonczylo sie na niczym :(