Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonyy

PROBLEM Z DZIEWUCHĄ

Polecane posty

Gość Zaniepokojonyy

Witam, mam taki "drobny" (45 kilowy) problem z moim maluszkiem, otóz niechce sie ze mną dymać, lubi tak zwane mizianie, chce sie przytulac, macać, uwielbia jak lize jej cipke i dotykam po calym ciele, ale bzykac sie niechce. Ja tez to lubie ale ile mozna, co mam jej powiedziec? Że tez tylko ja musialem trafic na taką dziewczyne, inne napewno wolą jazde na maxa i ja tez chce taką ale z tej nie zrezygnuje bo jest fajniutka. Jak przemowic tej wredocie do rozumu ?

Gość szczesssscia nie daja
ty jej nie przemowisz, bo jestes prymitywny

Gość Zaniepokojonyy
dobra to ty jestes bardzo ułożona, więc powiedz mi co jej trzeba powiedziec, a ja to przekaze jej kolezance i ona jej powie jak to cie satysfakcjonuje

Gość Zaniepokojonyy
Z pietyzmem godnym samego doktora Paj Hi Wo ubieram rękawice bokserskie odziedziczone po dziadku Ambrożym-czołowym zawodnikiem Pogoni Lwów i niezauważalnie niczym docent Gajny zakradam sie do stajni unasieniania zwierząt hodowlanych w Barwałdzie aby dynamicznie rozhuśtać bycze moszny celem wyprowadzenia wzoru na wahadło Foucolta

Gość loloo
Kamil to ty?

Gość Zaniepokojonyy
przyznam ze ten podszyw zasługuje na oskara mimo ze rozpierdala mi temat

Gość Zaniepokojonyy
21

Gość moze jest dziewica
i nie jest jeszcze gotowa

Gość hgj
no wlasnie ;-)

Gość hgj
tylko nie zmuszaj sie bron boze bo sie to ciebie zrazi.pamietaj ze wszystko musi dojrzec zeby mialo odpowiedni smak

Gość Zaniepokojonyy
nie jest dziewica bo juz raz o robilismy, mowila ze bylo fajnie i itp itd ale uwaza ze nic jej minety nie zastąpi bo jest najlepsze. KURWA MAC

Gość moze jest dziewica
no to powiedz jej ze jesli ty jej robisz przyjemnosc w postaci minetki to niech ona tez cie zadowoli sexem i bedzie miala 2 orgazmy ;)

Gość Zaniepokojonyy
nie oralnie sie nie odwdzięcza ale wykazuje chęć na to, nie pozwalam jej bo bo jakos nie moge sie do tej formy przekonac, chyba za bardzo ją szanuje, ja to co innego. ja jej sługa

Gość gffdg
dziwna sprawa. troche egoistka ta twoja panna.lubi jak jej dajesz sie rozkosz a sama nie potrafi tego okazac w stosunku do ciebie. moze nie byles za bardzo dobry w tym lozku ;-) pisciles ja? czy byl tylko seks?

Gość Zaniepokojonyy
yyy, no tylko seks ; p

Gość gffdg
no wlasnie ;-) a gdzie gra wstepna baranku. kobiety uwielbiaja jak sie je dotyka , gladzi piersi caluje cm po cm kazdy skrawek cialka.nie wiec dziwota ze woli minetke ;-)

Gość gffdg
a tak a propos dlaczego nie chcesz zeby ona piescila cie w ten sposob. i co ma szacunek to tego?

Gość gffdg
jak to mozna zapakowac i juz ;-)

Gość Zaniepokojonyy
no mam na mysli ze branie penisa do buzi to ponizające, ja stawiam sie na jej miejscu i powiem szczerze ze wolalbym wybrac smierc przez powieszenie albo kule w łeb niz komus obciągnac. to mam na mysli

Gość gffdg
jeszcze nie wiesz co to przyjemnosc ;-) wszytsko przed toba

Gość Zaniepokojonyy
ze niby obciągne? chyba diler dał ci heroiny zamiast trawki :)

Gość Leilaa86
To jednym słowem Ty nie dostajesz nic a ona wszystko:-D 🌼 gdzie ja takiego faceta mogę znaleźć:-D

Gość andzia198622
Zaniepokojony, nie powinniscie do niczego siebie zmuszac przede wszystkim. a jezeli ona chce tobie tez zrobic dobrze oralnie to jej pozwol na to. ja osobiscie uwazam ze faceci maja gorzej z lizaniem cipki. i bardzo dobrze ze nie mozesz myslec o tym ze musialbys obciagnac komus! jestes facetem z normalna orientacja.powolutku dojdziecie do wszystkiego.jak najwiecej ja piesc, niech ona ciebie piesci. rozpal ja tak zeby ona ci sama powiedziala: wez mnie! ale nic na sile. poczekaj jezeli bedzie sie jednak opierac. i nie zalatwiaj zadnych lozkowych spraw przez kolezanki. powodzenia zycze.

Gość Zaniepokojonyy
ajajaj, tak zrobie ; P