Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loloo

Dziewczyny bylibyscie z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość tiiinaaaaa
ja jestem tzn juz on przestal byc prawiczkiem:D o ja niegrzeczna dziewczynka:)

Miauczydelko ja z zachodniopomorskiego.Minetke miała byś u mnie jak w banku jeżeli tak lubisz i paluszek też bym do tego dołączył ale na tym bym napewno nie skończył.Postarał bym się tak,że jak byś się sama masturbowała to zawsze byś sobie przypominała naszą wspólnie spędzoną chwile.

MIAUCZYDEŁKO...Aż tak rozpaliłem w tobie pożądanie? Jak bym cię wziął w obroty to byś mruczała jak prawdziwa kotka!!!

Gość mialczydelko .......
kotka slodka daj tu dupe cipe zleje ci sie do sirotka:)

Gość chjgfkm
Same zdziry i niewyrzyte debile na tym forum do nauki skurwysyny a nie o sexie rozmawiac takie z was kochanki i kochankowie jak z koziej pizdy drut

Już bym się postarał o to,że za kazdym razem jak byś myślała o mnie to żeby był kisiel w majtach.

Gość Nastolatka___
Ja i mój facet wspołnie przeżywliśmy nasz pierwszy raz rok temu... 15 sekund 'we mnie' nie można nazwać udanym seksem więc prawiczkom dziekujemy XDD

Gość Nastolatka___
nie ale nie czekałam długo... przez 8 dni dzień w dzień po razie i ósmego dnia się udało, było niesamowicie bo wtedy jeszcze się nei masturbowałam i to był mój pierwszy orgazm :D

znim miałaś ten orgazm czy sama się w końcu doprowadziłaś bo już nie czaje?

Gość Nastolatka___
z nim. ssiedziałam na nim on leżał opierając się plecami o ściane i pieścił dłońmi moje piersi i łechtaczke. potem nauczyłam się sama dochodzić ale to inna historia :D

Gość Nastolatka___
Tak do tej pory, to było ponad rok temu :D nie robiłam z innym - nie potrzebne mi 'porównania' mój facet doszedł do perfekcji i dopieszcza mnie dosłownie w 5 minut :D

Uwierz mi na słowo,ze jak będziesz miała już za sobą innych to wtedy będziesz mogła powiedzieć czy był perfekcyjny.

Gość Nastolatka___
nie chce i nie potrzebuje innych xP

Gość Nastolatka___
17 pisałam już w innym temacie. tlyko bez gadek że jeszcze nam się odwidzi. ja lece na niego od dawna, od półtora roku z nim jestem. podoba mi się tak jak jest, zero monotoni - jego fantazje pasują mi zazwyczaj w 1oo%. Do niczego mnei nie zmusza, tylko porponuje. Wene mamy oboje. Po za tym jest świetny jak facet, przyjaciel. xP

Gość Nastolatka___
Może jest a może nie, którz to wie xP

Próbowałaś sex wirtualny?Nieraz to lepsze i masturbować się z myśla o jakimś nieznajomym i czytać co by ci zrobił:)

Gość Nastolatka___
taa ale bardziej mnie podnieca jak pisze ze swoim facetem albo jak gadamy przez telefon... ;>

Gość ona 19..
misiek zboczeńcu :P

A wyobraż sobie teraż kogoś i i zacznij powoli wsuwać swoją dłoń między uda.

Gość Nastolatka___
właśnie ja mam taką blokade psychiczną że 'kogoś' bym zabiła, posiekała na kawalki i zakopała w ogródku xD jak próbowałam własnie na jakiś czatach czy cuś jak mój mężczyzna był 'niedostępny' przez kilka tygodni to zaczęłam się podniecać dopiero jak wyobrażałam sobie że to ON pisze a nie ktoś inny XP