Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dylematemmmmm

Praca w pubie...przyjąć rezygnując ze starej?

Polecane posty

Gość z dylematemmmmm

Witajcie, chcialabym sie poradzic osob ktore pracowaly w pubie. W tej chwili pracuje z malej resauracji jako kelnerka zarabiam 10 e za godzine plus napiwki ale mam baaardzo malo godzin, w tej chwili do 15 tyg. czasem nawet 7 tyg. sie zdarza:( mieszkam w malym turystycznym miesie i w tej chwili nie ma ruchu..i dostalam propozycje pracy w pubie, moj chlopak tez pracuje w pubie (innym) i wiem mniej wiecej jak to wyglada, ale jestem troche niesmiala, boje sie ze sobie nie poradze? Ale tu mialabym 36 godz tyg., przez pierwsze 3 msc 10,70 za godz. a potem 11.90 to sa naprawde niezle stawki...i nie wiem co robic, rezygnowac ze starej pracy i probowac sil w nowej? Bo cos tak czuje ze tutaj gdzie teraz pracuje nie doczekam sie wiekszej ilosci godzin...tylko czy praca za barem to praca dla kobiety?

Tak, zrezygnuj ze starej i zacznij prace w pubie. Poradzisz sobie. Rozkrecisz sie, a kobiety jako barmanki? Oj, lepsze sa niz nie jeden facet i niezle sobie radza. A jakie napiwki ladne maja... Poza tym wieksza ilosc godzin pracy mowi sama za siebie, niezle zarobisz, a takze nawiazesz nowe znajomosci w pubie. Jest rozrywkowo. Polecam.

Gość upupupupuu
podnosze

Gość miguela
jestem barmanka na Zielonej Wyspie wiec z checia sie wypowiem...zarobki sa niezle,napiwki tez, klienci sa przemili zwlaszcza jesli jestes ladna kobieta beda z przyjemnoscia zamawiac u Ciebie drinki. Praca ciezka,czesto w godzinach nocnych sama sie zastanawialam czy to praca dla kobiety...ale moim zdaniem lepsza niz kelnerki. pozdrawiam