Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koloikk

Czy moja dziewczyna oze byc w ciazy

Polecane posty

Gość Koloikk

Witam . Wraz z dziewczyna mamy problem a mianowicie okres spoznil sie ok tygodnia gdy sie pojawil byla ta barzowa obfita krew ze skrzepani i taki obfity byl przez 3 dni. nastepnie skrzy ustapily i byl normalny. 4 dnia okres takze byl normalny. A 5 dnia okresu juz nie bylo czy jest mozliwosc ze jest w ciazy bo jej ktos glupot nafgadal a tydzin przed okresem byl petting prosze o pomoc za coz gory dzikuje

Gość olgaa
spokojnie, nie jest w ciazy

Gość jeża nka
to raczej nie ciaza , ale moze kupcie test ciazowy i zrobcie , jak jej sie okres skonczy , przy petingu szanse w ciaze zajsc sa ale bardzo malutkie

Gość Koloikk
Dzeiukuje juz ja uspokoje;) hehe sam mialem straszka pozdrawiam

poprostu miala bardziej obfity okres, miala jakies stresy ostatnio? moglo to byc od tego- ze jej sie sponil no i byl obfitszy niz zawsze, spoko nie jest w ciazy :)

Napewno nie jest....ale na przyszłość zanim zaczniecie się bawic pomyślcie o zabezpieczeniu bo wkońcu gdy zajdzie się za daleko nie będzie odwrotu.

Gość Golus
bedzie dobrze;)

Gość to nie ciąża
też tak kiedyś miałam. okres się spóźnił 3 dni i był bardziej obfity niż zwykle i bardziej bolesny że aż musiałam środki przeciwbólowe brać (nigdy wcześniej nie musiałam)