Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undetected

internet daje zludne wrazenie bycia anonimowym

Polecane posty

Gość undetected

nie wiem czy zuawazyliscie ale wystarczy jeden mail jeden nietypowy zwrot aby stac sie wartoscia unikalna w bazodanowym internecie .... kobiety czasem sporo mowia czasem za duzo a najgorzej jak facet jest technicznyh i potem czyta na forum na swoj temat bo ma na tyle umiejetnosci aby na setkach forow znalesc jej wpisy czy to ze strony faceta inwigilacja albo nieuczciwosc ? przeciez forum jest publiczne ? a moze z drugiej strony do sprawy podejsc

Gość chłe chłe
tutaj wszyscy od siebie ściagają wyrażenia, jak ktoś tu przsiaduje non stop (a jest nas dużo) to podbiera od innyche różne rzeczy :-D

Gość eh to musi
sie facet nameczyc niezle zeby na tylu istniejacych forach znalesc wlasnie wpis jego kobiety

Gość bez jajj a moze z ...
daj spokój, mnóstwo ludzi używa podobnych zwrotów....masz przykład "słoneczko" i zaraz wszystkie fiksują......po e-mailu owszem, ale kto taki glupi :P

Gość chłe chłe
ale znalazleś po historii? to chyba ni ewymaga wększych umiejętności, co? :-P

Gość eh to musi
nooo po historii tak:P ale tylko wtedy gdy kobitka po sobie nie skasuje:) czego ja nigdy nie zapominam schodzac z kompa ;P

Gość undetected
wszystko pojedynczo tak raczej do pomylenia ale razem calosc uklada pewien wzor ip z maila/posta plus fraza potem reverse czyli prosty mail traceroute gdzie on idzie .... roboty hmm mi zajelo to 15 minut akurat czekalam az mi sie cos skompiluje... ale ciekawie ...

Gość chłe chłe
że co? :-O

Gość undetected
ale czemu uwazasz ze tak nie czynie sumienie ?

Gość chłe chłe
ja się sprawdza IP posta?

Gość chłe chłe
o ludu... złośliwa samica.... poznałaś go? :-D

Gość chłe chłe
no i jak, wy na poważnie? z tym techicznym szpiegiem?

Gość undetected
hmm z czystej ciekawosci czy pokrywa sie to z tym co mowi do mnie i hmm ujme to tak : mniej wiecej ale nie do konca ale w koncu to publiczne forum wiec prywatnosci nie naruszam serwer apache badz inny zawsze ma sygnature referrera i wystarczy zamiast przegladarki uzyc czegos bardziej wyrafinowanego aby takie dane wyciagnac

undetected "nie wiem czy zuawazyliscie ale wystarczy jeden mail jeden nietypowy zwrot aby stac sie wartoscia unikalna w bazodanowym internecie ...." Zgadzam się. Nigdy nie założę konta w n-k:) Błogosławieni, którzy zdają sobie sprawę, że każdy wpis może przetrwać wieki. I być odnaleziony w najmniej oczekiwanym momencie życia. Szczególnie polecam to tym, którzy aktualnie szukając pracy i składając gdzieś swoje cv Z DANYMI jednocześnie zapomnieli sprawdzić w google swoje imię, nazwisko i adres.:) Niektórzy by się zdziwli widząc wyniki. A potencjalni pracodawcy zlecając swoim informatykom albo osobom odpowiedzialnym za rekrutację - wolą się zdziwić czytając wyniki niz po zatrudnieniu nieodpowiedniego kandydata. Anonimowość to luksus. Już tak. Albo wynik nie korzystania z elektronicznych środkow komunikacji i bankowości. Zatem - niech żyje udefined, undetected, not found i error!

Gość undetected
dlaczego uznalas to za szpiegowanie ???????? Szukanie dziury w całym : tego luxusu juz w ogole nie ma .... nadal nie rozumiem czemu to jest szpiegowania to sa informacje dostepne dla kazdego

Luksus anonimowości istnieje, przeczytaj dokładnie... Stać na niego nielicznych, albo niekorzystających. A co do szpiegowania... Jestem za tym, żeby obydwoje partnerzy ufali sobie w 99%. Ten 1% należy wykorzystać czasem na sprawdzenie. Kobiety to robią częściej:) Pozostaje granica - cienka... kiedy wyrywkowe sprawdzenie (niepokojących sygnałów np. o zdradzie) zamienia się w - użyje cytatu z Seksmisji "permanentną inwigilację". To, że potrafisz zdobyć te dane, może ci nieźle zaszkodzić.

Gość szukacz78
undetected i co zamierzasz z tym zrobic???

Gość undetected
powtorze raz jeszcze : Sa to dane ogolnie dostepne nie wlamywalem sie nigdzie nie przegladalem komputera dziewczyny nie robilem niczego ponad proste czynnosci ogolnie dostepne z kazdego praktycznei komputera rozumiem ze sie zdenerwowalas ale wlasciwie czemu pretensja ?

Gość undetected
wlasciwie to nic z tymi informacjami nie zrobie poprostu wiem wiecej a jak wszyscy wiemy wiedze jest potega ...