Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

moge brac do ssania na gardło neo-angin???

Polecane posty

jestem w 30 tyg ...a boli okropnie mnie gardło juz nie wiem co robic i co moge...prosze odp. ciezka noc bedzie:(

no ze dzieci powyzej 6 roku zycia...a co lekarz mi pomoze dwa miesiace temu byłam u lekarza tez z bólem gardła to powiedział przykro mi herbatka tylko :(wiec meczyłam sie z tydzien ,powiedział ze jak bedzie goraczka wysoka to przepisze cos.

No to czas zmienić lekarza. Są środki, których można używać w ciąży - ale o tym powninien decydować właśnie lekarz (dobry). Nieleczone infekcje moga być równie grożne jak zażywanie niewłaściwych lekarstw. Na temat Neo - anginu nie potrafię pomóc - dlatego poradziłam wizytę u lekarza.

wziełam jedna neo-angin jutro kupie sobie tantum verde wielkie dzięki za podpowiedzi :):):) moze nie bedzie tak zle i obejdzie sie bez lekarza...bo w mojej okolicy sami tacy" zdolni" lekarze ,pytałam sie lekarza wtedy czy cos do ssania moge ,to powiedział absolutnie ,a przeciez jak BYK! jest napisane na temat tantum verde ze nie ma przeciwskazan dla kobiet w ciazy...zapomniał ze cos takiego jest...?

Ci lekarze .... Ostatnio miałam okropne zawroty głowy ... zasugerowałam skierowania na badania krwi ... usłyszałam, że to nie ma sensu - bo na pewno jest wszystko w porządku - bo wegetarianie zawsze mają wysoki poziom żelaza :-S Spokojnej, przespanej nocy życzę :-)