Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek81

Jestem w 28 tc ciazy i mam pytanko...

Polecane posty

...od kilku dni zazwyczaj wieczorami odczuwam bol w podbrzuszu jak na miesiaczke trwa on kilka sekund i przechodzi. Sa to bole nieregularne i moje pytanie brzmi czy powinnam sie tym martwic czy to macica cwiczy. Dodam, ze mam szew na szyjce. Z gory dziekuje za wszelkie rady .

Wolne forum i moge pisac gdzie chce sam wy.... prostaku. Ciaza to ciaza czy w polsce czy w szkocji to chyba sie wieloma rzeczami nie rozni. Jak zwykle najwiecej maja do powiedzenia Pomaranczowe debile.

Gość a to w szkocji nie ma ginów
?

OK. Ale zanim pojde do lekarza to chyba nie zaszkodzi spytac moze ktos ma podobne objawy chyba po to sa fora zeby wymienic sie doswiadczeniami radami. Chyba wiem ze nikt mi trafnej diagnozy nie postawi na forum. Tak pytam zreszta chyba niepotrzebnie bo na tym forum to od razu naskakuja.

Ja nie naskakuję. To, że ktoś by miał podobnie nie znaczy to samo i może się okazać, że zamiast ci pomóc jeszcze ci krzywdę zrobi, bo ci każe jakiś specyfik zastosować :O Idź do lekarza i nie dręcz już :D

Sa ginekolodzy ale wyobraz sobie, ze ciaze prowadzi polozna. A ja ginekologa jeszcze tu nie wiedzialm. Polozne i lekarze w szpitalu badaja jak cos sie dzieje lub ciaza jest zagrozona jesli ciaza przebiega bezproblemowo wogole nie robia badan ginekologicznych.

No na pewno sie spytam lekarza nastepnym razem pomysle dwa razy zanim cos napisze na forum. Venus naskakiwanie tyczylo sie pomaranczowego.

to może być zupełnie nic nie groźnego, ale również mogą to być skurcze! warto spotkać się z położna, albo chociaż zadzwonić do niej i się poradzić! do pomarańczy - a Ty wypier..... z tego forum jak nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia! idioto/idiotko!!!!!!!!!!!!!