Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdka201988

Mały biust

Polecane posty

Mam 16 lat i bardzo maly biust. Zastanawiam sie czy kiedykolwiek mi urosnie. W mojej rodzinie nie bylo nigdy takich problemow. Trafilo wlasnie na mnie. Czy niektore z was tez mialy taki sam problem jak ja?? Mojemu facetowi sie bardzo moj biust podoba bez wzgledu na jego rozmiary. Kiedy wam zaczal rosnac biust??

jeszcze urosnie na pewno nie ma sie czym przejmowac a po porodzie jeszcze zatesknisz za tym malym pozdr

Gość eeee tam
na 100% ci urśnie, dont panic

gwiazdka ---> piersi rosna do 21-22 roku zycia, masz jeszcze conajmniej 5 lat nie panikuj ;-) jak ja bylam w twoim wieku to tez prawie ich nie mialam, teraz mam 75B i jest :classic_cool:

Gość wez mnie nie wurwiaj
nie masz poważniejszych problemów?

nio, pozdro przy tym choojero czy jak mu tam i tych innych stoolejo-pojeebach to strasznie mila dziewczynka jest, chyba ja polubie ;-)

masz 16 lat ? jemu sie podoba ? jemu sie chce jebac i cycki sa mu obojetne ! tylko dorosly mezczyzna zna namietnosc do cyckow :::

Gość male cyce sa super
wielkie cyce sa obrzydliwe:O

Gość male cyce sa super
jestem za duzy do malych

Gość eheheh
mam taki sam probleem ;/ mam już prawie 16 lat i niepełne B ;/ Musze kupywać sobie staniki z grubymi poduchami żeby nie być jak decha do prasowania :( Strasznie sie tego wstydze ,nawet w wakacje nie będę chodzić na plaże już zaczełam chodzić na solarium,bo tam nikt nie musi mnie oglądać ;/ Mówiłam mamie,żebym poszła do lekarza po estrogeny (hormon kobiecy odpowiedzialny za rozwój piersi) ale mówi,że jestem za młoda i bla bla bla ,a w mojej rodzinie też nigdy nie było takich problemów. nawet w lustro nie moge na siebie patrzeć :(

Gość Holly Evil
Dziewczyny nie martwcie się :) Jeszcze wam urośnie :) Też miałam takie problemy w waszym wieku :) Teraz, 10 lat pózniej, noszę piękna miseczkę B, mam zajebiście jędrny biust, który mi przynajmniej nie przeszkadza, kiedy biegam lub uprawiam jakiś inny sport :D I jakoś memu facetowi nie przeszkadza, że nie jestem Pamelą Anderson :P Ważne by być pewną siebie i eksponować to, co ma się najfajniejsze :)

Gość mloda1991
ja też sie martwilam moją miseczką A ale mój facet mnie akceptuje i wiem że choć preferował duże biusty, to kocha mnie i go zadowalam. dlatego myśle ze nie ma co sie martic, trzeba sie zaakceptowac:)

Gość maly biust
mloda czyli to znaczy ze teraz w tej chwili nic ci nie urosl biust??jaki masz rozmiar stanika??

"Mówiłam mamie,żebym poszła do lekarza po estrogeny (hormon kobiecy odpowiedzialny za rozwój piersi)" jeśli nie masz niedorozwoju (a wnioskuję po niepełnym B że nie masz) to hormonów nie dostaniesz 🖐️

Gość mloda1991
nie bardzo....no ale terazmam dopiero 17lat wiec jeszcze jest szansa

Gość mloda1991
A, czasami B zależy od firmy

Gość maly biust
dziewczyny ja to juz normalnie stracilam nadzieje. jakis tam biust mam ale czy urosnie??to jest pytanie. juz 16 na karku a biustu nie ma