Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdka201988

Mały biust

Polecane posty

Gość Michałek
Jeżeli moge cos tu dodac to dlamnie max to C nie lubie jak dziewczyna ma zaduze a ta fotka ktora dalas przed i po wolał bym te przed bo sa fajniejszcze co z tego ze tamte wiekrze jak jakies zwalone sutki :) nie przejmowac sie dziewczyny piersci niesa najwazniejsze Duzo facetow tez ma problem ze swoimi rozmiarami :)

Gość tralalalalatralala
michalek fajnie ze tak sadzisz:) to juz sie nie martwie

Gość Michałek
to się cziesze :) dlamnie max to C :) ale jak ma mniejsze nie przeszkadza mi to :] ...a wam z rozmiarami faceta przeszkadza cos :P?

Gość Michałek
A pozatym jezeli sie kogos naprawde Kocha to niewazne jaki jest wazne jest ze sie go kocha ...i jezyk ciala ;*

Gość Michałek
hmmmmmm do 65C ale to juz max max max max taki max ;P

Gość Michałek
Poczekaj samanta bede za 10 min z psem wyskocze i sobie pogadamy :*

Gość Michałek
już jestem

Gość Łuki-.-.
Mi się bardzo duże biusty nie podobają wogóle, takie wiszące piersi to nic przyjemnego ani dla chłopaka i tym bardziej dla dziewczyny. Nie wiem o jakich ty piersiach marzych, mi sie podobają takie średnie nie za duże nie za małe i jędrne muszą byc:-).:-). Moja dziewczyna ma 17lat i ma tez trochę małe piersi ale mi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie bardzo mi sie podobają..

Gość wypowiadajcie sie

Gość perwera
A ja wam powiem, że w sumie biust nie ma znaczenia... Wystarczy, że kobieta wie co ma robić i jak to robić i jest pewna siebie, to reszta się nie liczy!! Bodzce wizualne, a manualne to dwie odrębne sprawy... Jeżeli ktoś lubi duży biust, to nie musi oznaczać, że jego wybranka musi nosic miseczkę super DD... Zrozumcie, że faceci lubią dziewczyny pewne własnego ciała, nieważne jak ono wygląda.... Grunt to wiedzieć, że ma się coś do zaoferowania fecetowi :)

jeśli myślisz, ze ktoś decyzję na całe życie uzależnia od zdania faceta (chłopca :o ) to jesteś w błędzie. tego typu zabiegi/poprawki robi się przede wszystkim DLA SIEBIE i niczyje zdanie nie ma na to wpływu :o 🖐️

Gość Maly biust
podoba mi sie to co napisales. normalnie podniosles mnie na duchu. mojemu chlopakowi podoba sie moj biust czas porzucic kompleksy

Gość perwera
A sądzisz, że są na tym świecie tak durne kobiety, że uzalezniają się aż tak bardzo od zdania męzczyzny?

Gość perwera
do Mały biust: to po kiego zakładałaś ten topik?

Gość Maly biust
zalozylam ten topik bo wlasnie mialam kompleksy i chcialam sie przekonac, porozmawiac (to znzczy popisac) z roznymi ludzmi i dowiedziec sie czy biust dla faceta odgrywa kluczowa role badz jest wazny

są takie niestety :o "Zrozumcie, że faceci lubią dziewczyny..." --> czy przykładowo mnie powinno obchodzić zdanie większości facetów na dany temat dotyczący mojego ciała? wątpię. to kwestia indywidualnych upodobań topik powstał, bo się laska czegoś dowiedzieć chciała. a że ktoś się troszkę chce dowarościować opiniami innych to co innego :)

Gość Ehehem
Podnosze temat ;P

Gość a jaki to jest mały
bo ja z moim 65FF raz czuję się ok, a czasem myślę, że moglby byc ciut wiekszy, ze jest taki jakiś - średnio nijaki. Panowie! Co sądzicie o biuście w rozmiarze 65FF? Za mały? Wystarczajacy? Duzy?

Gość Agniesia878787
samanta a czy po hormonach sie tyje?

U mnie to samo - w rodzinie takich przypadków nie było, trafiło na mnie i... w sumie to jakiś wielkich kompleksów z tego powodu nie mam, ba, często się cieszę, że mam 70A a nie np. 80F :O Mój chłopak też lubi mój mały biust :P

dolaczam sie do dyskusji..tylko ze ja nie mam tego pronlemu i jestem bardzo zadowolona ze swego biustu...ale nie ma co sie martwc autorko biust rosnie do 21 roku zycia wiec jeszcze ma czas

Gość immmortalna
czekoladka 🖐️ to fajnie jeszcze mam czas :P

Nie pocieszę cię za bardzo ale mi nie urósł :P 21 lat skończone pół roku temu.