Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherinanana

Waga w ciąży-moje przekleństwo!

Polecane posty

Gość Katherinanana

Hej dziewczyny jestem załamana :'( wszystko przez to ze w nic sie nie mieszcze. Przed ciaza wazylam 65kg a teraz prawie 90! Jestem juz na mecie ale nie w tym rzecz. Brzuszek mam maly, wszystko weszlo mi w biodra i nogi. W biodrach przybylo mi 20cm wczesniej nosilam 40 czyli 12 a teraz? 16 nawet 18 czuje sie okropnie mam 1 spodnie bo w nic nie wchodze. I to nie jest normalne. Najdziwniejsze jest to ze przez pierwsze 4 miesiace ciazy stalam z waga. Pozniej ruszylo mimo tego ze duzo nie jem :'( czy wroce jeszcze do dawnego rozmiaru??

Gość dziewczyny i które z was
zaczynałam z 66, doszłam do 92. Teraz ważę tyle co przed ciążą. Poradzisz sobie, tylko trochę zaparcia i ćwiczeń, dużo wody i znowu ćwiczenia. Jeszcze będziesz ładnie wyglądać, tylko musisz w to uwierzyć i pilnować się i ćwiczyć

Gość padlinka26
ja przed ciaza wazylam 57 przed porodem 84kg przez pierwsze 4 m-ce zlecialo duzo nwet nie wiem kiedy teraz waze 62 i waga stoi w miejscu a pozostale kg same spadly przy opiece na dzidzia duzo zajec mlo czu na jedzenie i samo zleci uwierz mi ja tez bylam zalamana ze mi sie nie uda a jednak zostalo jeszcze z 5kg i juz bedzie super ale jakos waga nie chce leciec .pozdrawiam

Gość padlinka26
jeszcze jedno ja tez mialam jedne spodnie i dwie bluzki i nie robilam zadnego problemu ale czulma sie czasami jak hipopotamica ale wiedzialam ze mam dzidzie i to jest wzne a nie kg i brak ubran.wiec uszka do gory.

dziewczyno nie przejmuj sie, ja przed ciążą ważyłam 60 tak ja Ty, a pod koniec ciąży 93kg!!! Jestem 8 tyg po porodzie, do zzucenia zostało mi jeszcze jakies 10kg, dbaj o swoje ciało to i rozstepow nie bedziesz miec. Pozdrawiam.

Gość ...........llllllllllll
...................

Zanim zaszłam w ciążę ważyłam ok.57kg (często nawet 55kg) ... a w dniu porodu waga pokazała 85kg :o .... Dodam, że 21 kg przytyłam w 8 i 9 miesiącu :o Teraz moja córcia ma 13 miesięcy a ja nadal mam do zrzucenia jakieś 5 kg ale to tylko dlatego, że nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i wieczornych posiłków :D Gdybym zastosowała choćby najmniej rygorystyczną dietę to już dawno ważyłabym tyle co przed ciążą :) Sama nawet nie zauważysz kiedy dodatkowe kg znikną :)

nie ma co sie lkamac, ja tez waze tyle co ty, rozstepy mi sie przez cale nogi zrobily a o brzuchu nie wspomne.... bylam szczupla, teraz ludzie mnie nie poznaja, moja kuzynka przytyla 35 a kolezanka 47 kg, daly rade i zrzucily... po porodzie otreby z woda :)))