Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaaaa

czy jest tu jakas osoba,ktora pomoze mi siebie zrozumiec?

Polecane posty

Gość nieszczesliwaaaaa

nie wiem co sie ostatnio ze mna dzieje.czuje sie nieszczesliwa,zagubiona.tzn wiem co jest tego przyczyna,ale nie umiem sobie z tym poradzic.ciezko mi i plakac mi sie chce.w pracy,w domu,w metrze,na ulicy.

Ja bym ci pomogla ale nie umiem bo mam to sama mam to samo...ja to juz chyba w depreche popadam :-(

właśnie napisz o co chodzi, ciężko udzielać jakiejś rady czy pociechy gdy nie wiadono w czym rzecz

Gość nieszczesliwaaaaa
wychodze niedlugo za maz,zaraz potem wyjezdzamy razem do australii i wsyztko powinno byc dobrze,ale zanim sie zareczylam,ja i moj facet miesilsmy 2 miesieczna przerwe.w tym czasie zaczelam sie spotykac z kims innym,pozniej to sie rozpadlo i wrocilam do narzeczonego i zareczylismy sie.tamtem facet chcial sprobowac jeszcze raz,ale ja powiedzialam nie,a teraz go chce.widze go w pracy i chce go.czuje sie podle wobec narzeczonego,on wie o tamtym facecie,ale nie wie jak sie czuje.nic nie moge zrobic.do tego praca mnie przygnebia,w sierpniu sie wprowadzam z narzeczonym i dlatego jest tak do dupy.sama na siebie ukrecilam bata. dlaczego nie potrafie sie cieszyc tym co mam?czuje sie jak ostatnia szmata:O

Gość nieszczesliwaaaaa
eh,chcialabym miec pryszcze,albo zebym smierdziala,z tym przynajmniej mozna sobie poradzic:O

Gość nieszczesliwaaaaa
a tu jest moj topik z wczoraj,w ktorym nie przyznalam sie do calej prawdy: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3734570 wieczorem B.przyjechal,a ja nie wiedzialam mu co powiedziec..jestem jak ta choragiewka na wietrze..

bo rursko materialistyczne zaklamane jestes. tego niby kochasz a z tamtym lekkie zycie i dostatnie. a naprawde ruro kochasz siebie i krzywdzisz innych swym prostytuckim zaklamaniem. ale to dla kobiet normalka teraz wuzdane i chciwe sa rury.

Gość nieszczesliwaaaaa
jeszcze tak sobie mysle,ze moze to przez te tabletki anty,ktore niedawno zaczelam brac,szargaja mi emocje..z placzu przechodze w smiech,ze szczescia w nieszczescie,nic mnie nie cieszy,nawet zakupy..powinnam organizowac slub i wesele,a tu lipa!!!

Gość nieszczesliwaaaaa
a wlasnie,ze guno prawda,bo z G.zycie tez byloby latwe,wiec nie chodzi tu o pieniadze.poza tym nigdy na kase nie lecialam,jestem w stanie zapewnic sobie i dziecku godziwe utrzymanie.

Gość ja pytam
to jest niesprawiedliwe... Ty dwóch, a ja ani jednego :O 🖐️

Gość nieszczesliwaaaaa
jako pierwsza dzis osoba,poprawilas mi humor troszeczke:)dzieki.. ale ja naprawde podle sie czuje,mozecie mnie nazwac dziwka,nic mnie bardziej nie dobije

Gość nieszczesliwaaaaa
ah,dzieki 🖐️