Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkaaaaaaaaaaaaaa

anall

Polecane posty

Gość kajkaaaaaaaaaaaaaa

Kochałam sie wczoraj pierwszy raz z moim facetem analnie...bylo ok..nawilzylismy i zrobilismy to bez zadnego zabezpieczenia - i doszedl w srodku....czy jest jakas mozliwosc ciazy w tym wypadku? wiadomo jest to miejsce bliskei pochwy.....

wlasciwie nie powinnas zajsc ..no chyba ze on potem jeszcze ci palcoweczke analno cipeczkowa..wtedy jak najbardziej ..

Gość misia shss
raczej nie..:)

Gość beneteene
Jezeli nic Ci nie spłyneło do cipci to nie zajdziesz.A poza tym czy wy macie dobrze poukładane z głowie?uprawiać anal bez gumki...przeciez tam jest mnóswtwo bakterii i umycie członka nic nie da,bo jezeli na członku sa jakies mikrourazy to gwarantuje ,ze twoj partner bedzie miał kłopoty zdrowotne ktore moze nawet nie odczuc i potem one przejda na Ciebie i bedziesz miałą zapalenie a potem moze dosc do nadzerki. A w ogóle po co uprawiac anal.

po co uprawiac? bo jest zajebiscie przyjemny...i czasem zapasowy..kiedy nie wolno w cipcie...

Gość beneteene
miałczydełko wspołczuję rozumu

Gość kajkaaaaaaaaaaaaaa
z gunka to juz wogóle by bolało....ja nie lubie prezerwatyw:( nie cuje wtedy mojego faceta tylko gumke bleh

Gość basiaaa basiulka
jak podcieram se dupe to tez nieraz na reku mam przez przypadek i co? umyje i mi zostana bakterie,,,i co mam nikogo nie dotykac???

Gość beneteene
Reka to co innego a członek to co innego. Idzcie lepiej do lekarza to wam to wytłumaczy bo chyba na lekcjach biologii o analu myslałyscie.

Gość facio macioo
beneee..hymmm...opowiedz cos wiecej.