Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sagga

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Sagga

Kilka pytań: Jak się z tym czujecie? Jakie są przyczyny Waszej samotności? Próbujecie zmienić Wasz dotychczasowy status? Co na to mówią inni? Ile macie lat?

jak się z tym czujecie? jak zawsze Jakie są przyczyny Waszej samotności? jestem nieśmiały, nudny, nieciekawy, no i damsko-męsko nieatrakcyjny Próbujecie zmienić Wasz dotychczasowy status? nie specjalnie... zresztą nie wierzę, że mogło by się udać i jak by to mogło być Co na to mówią inni? jacy inni? Ile macie lat? 24

Gość skalalala
jak się czuję? Dobrze, bo lubię być sama. Inni mnie nie obchodzą - to oni są nudni,nieciekawi i nieatrakcyjni.

Gość skalalala
I płacą za moje towarzystwo i konwersacje ze mną. Dzisiaj się już udzieliłam, zarobiłam pieniądze a teraz piękna perspektywa: popołudnie w domu z kotami.

Gość jestem samotna
niby mam faceta,ale nie mam ani przyjaciół ani znajomych. jestem odizolowana,nie potrafię nikomu zaufac poza nim,nawet jemu nie ufam do konca, jakby z każdym dniem co raz mniej. Kiedyś dawno temu zawiodła mnie koleżanka, podstawowkowe przyjaźnie okazały się przyjaźniami tylko do końca podstawówki i jakoś wtedy zrozumiałam,że nie warto ufać, angażować się itp. Boje się poznawać nowych ludzi, zamykam się w sobie. Gdy ktoś próbuje nawiązać ze mną kontakt, spotkać się to zbywam go jak mogę, nie chcę spotykać się z ludzmi z przeszłości, nie lubię wspominać. Lubię swoją samotność. Lubię swój zamknięty świat i nie chcę go zmieniać.