Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko17011

czy to ciaża?

Polecane posty

Gość serduszko17011

mam maly problem, zaczne wiec od tego ze jak czytam kazde fora czy strony poswiecone cyklowi i dniom plodnym i nieplodnym to wszedzie pisze inaczej.czy wiec moglby mi ktos doradzic kto sie zna na tym?a wiec moje pytanie brzmi tak: w marcu okres mi wypadl 21-25 a w kwietniu 18-22,w maju wypada na to ze 16 bede miec.kochalam sie z chlopakiem 25 i 26 kwietnia bez zabezpieczenia czyli p3,4 dni po miesiaczce i prosze powiedzcie mi czy to sa dni plodne czy nieplodne bo ja juz sie pogubiłam , a boje sie czy moglabym zajsc w ciąże???to bardzo wazne dla mnie odpiszcie prosze.

Gość agatka8777
wychodzi mi cykl 31 dni .. 15 to owulacja czyli polowa dolicz do tego max tydzien w jedna i druga strone .. czyli maksymalnie dni plodne zaczynaja ci sie 8go dnia cyklu czyli 3 dni po miesiaczce .. plemniki moga zyc w tym sluzie do 7 dni czekajac na owulacje

Gość serduszko17011
dziękuje ci bardz:)

Gość lary pop nastoletnia
witam , czy mozecie mi doradzic,? mam 17 lat uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, bałąm sie ze wpadłam wiec od tamtego czasu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobilam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @, nastepny tydzien po terminie @, nastepny 10 dni po terminie @, nastepne testy robilam potem co pare dni.. WSZYSTKIE TESTY WYSZŁY MI NEGATYWNE , robiłam je odrazu po wstaniu z łozka rano, ale mam objawy ciazowe, boli mnie kregosłup żoładek głowa itd... boje sie ze zaszłam w ciaze zrobiłam 7 testów ciazowych a ten facet mnie zostawil wyjechal na stałe do ameryki, masakra bo on zmienił numer :( JAK myslicie czy to ciąża???? dodam jeszcze ze on juz nigdy do mnie niewróci:(

Gość agatka8777
na pewno nie .. po takim czasie test by juz wyszedl nawet ten najmniej czuly. objawy sobie wmawiasz ;p tez tak mialam nie raz a potem sie okazywalo ze nic. np powiedz sobie ze boli cie nos i tak sobie powtarzaj .. to po jakims czasie naprawde cie rozboli .. przynajmniej tak ci sie bede wydawalo w ciazy nie jestes. tym bardziej ze petting to nie sex. jakby nasienie wyladowalo gleboko w tobie to bylby problem. duzo osob latami stara sie o dziecko.

agatka dzieki za odpowiedz :) mam nadzieje ze to nie ciaza, bo ten facet do mnie juz niewróci, boli mnie to rozstanie ale wiesz co słyszalam ze testy sie mylą, kolezanka zrobila test bo myslala ze wpadla , wyszla jedna kreska, a jak poszla do gina to była w ciazy .. wieszzzzz.... martwie sie...

i słyszalam ze przez peting tez mozna zajsc w ciaze, ze plemniki se przeplyna do macicy...:(

ciagle rycze po nocach cały czas

Gość mam nadzieję WIELKĄ
że I tym razem cię `wykasują debilko- Dagmaro czy jak tam masz na imię idź się lecz!!!!!! I DAJ SPOKUJ Z TYM CIĄGLE POWRACAJĄCYM TEMATEM

ja nie prowokuje , kazdy ma prawo tu pisac tymbardziej ze mam problem

:(

Gość mam nadzieję WIELKĄ
Ale ty nie masz problemu z ciążą tylko masz problem ze samą sobą - czy ty tego nie widzisz ???? Już tyle osób ci pisało że nie jesteś w ciąży bo NIE JESTES !!!!! i przestań już zanudzać tym swoim niby problemem, bo kiedy nie wejde na kafe... (a nie robie tego często) to ciągle ty z tym soim urojonym problemem.

dobrze dam spokoj ale powiedz mi czy robilas kiedys test ciazowy? pomylił sie ten test???:( facet zlamał mi serce i niepotrafie sie z tym pogodzic i jeszcze do tego objawy ciazowe..:(

Gość mam nadzieję WIELKĄ
tak robiłam już 4 razy testy ciążowe, mam 2 dzieci i jeszcze mi się nie zdarzyło aby wynik był nie prawdziwy, więc z tego co piszesz możesz spać spokojnie

mam wielka nadzieje------> ,mam nadzieje ze moje 7 testów sie niemyliło :O, ok dzieki za odpowiedz , a swoja droga nawet sobie niewyobrazasz jak bardzo tesknie za tym facetem , on jest po drugiej stronie swiata , mimo ze powiedzial ze mnie nie kocha , ja itak go kocham... ale ok , koncze ten temat, dzieki pozdrawiam

Gość szakira siekiera
poprostu niewierze, zrobilas az 7 testów!!!!!!!!!!!!!???????????? japitole!!! ja zrobiłam w swoim zyciu 2 testy , jeden przed @ wyszedł negatywny a drugi robilam po terminie@ i byl pozytywny , ten pierwszy niebył wiarygodny bo zrobiłam go za wczesnie... testy sie myla wtedy gdy je za wczesnie zrobimy :)

Gość szakira siekiera
a okres pojawil sie u ciebie czy niemasz jeszcze do tej pory , hm??

szakira okresy mialam normalnie 2 od czasu tego petingu.. były.

Gość szakira siekiera
jak okresy były normalnie to nierozumiem w czym problem ????????? ja na twoim miejscu juz bym przestala sie tym martwic