Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitkaaha

pragne kobiety

Polecane posty

raczej malo przyjemne samo zes tu przylazlo i zaczelo pieerdolic nie na temat a na odcisk to ja ci moge nadepnac, szpileczka z obcasa chetnie

Gość raczej mało przyjemne
a rob se martuniu to i owo ze swymi sponsorami... i po co to oglaszasz calemu swiatu, ze lodzika lubisz robic...jestes oblesna spermiaro :O

przylezie takie scierwo i rozpierdzieli komus temat... lolitka nie zwracaj na to uwagi

Gość cooo
prawda w oczy kole....to po co to robisz, skoro sie tego wstydzisz... rzaden chlopiec nie zasluguje na takie ponizenie kobiety....ale ty lubisz sie ponizac

nie ponizam sie bo robie to tylko mezowi z ktorym jestem 8 lat... i nie kole tylko wkoorwia, jak przylezie takie goowno ktore nie ma nic lepszego do roboty tylko rozpieprzac porzadnym ludziom topiki, i to na pomaranczowo

Gość cooo
no przepieknie sie wyrazasz...tak jak dziwka...nie ma dla siebie szacunku, to co dopiero dla innych,...czego tu sie spodziewać :O no juz nie podlizuj sie lolicie :O

masz racje nie mam szacunku do takich niedojeebanych przyglupow jak ty tchorzliwa pomaranczo

i ortografi sie naucz bezmozgu bo RZadnej pracy nie znajdziesz najwyzej smieci przebierac pojdziesz

ja też...a moze jest jakaś chętna ze śląska

Gość mena14
Witaj ! Pragnę obecności kobiety, pragnę być z nią , czuję dotyk, cholera tego potrzebuję. Czekam na Ciebie!!!

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji