Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cieply facet

Pytanie do kobiet?Zczego to wynika???

Polecane posty

Gość Cieply facet

Moja zona jest niedotykalska nie sprawia jej przyjemnosc dotyk pocalunek i etc ,zastanawia mnie w czym twi problem i jak go mozna rozwiazac????

nie wiem z czego byc moze jej problem tkwi glebiej w psychice....Wczesniej tez taka byla ?moze czuje sie nieatrkcyjna ma jakies problemy...............

nie dajesz jej satysfakcji w łóżku na bank :( ja też tak miałam, nie osiągałam orgazmu i stosunki były dla mnie bolesne, wskutek tego aż mi się słabo robiło jak przychodził się do mnie przytulić

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka i jak rozwiazalas problem??

Nie, ja Ciebie poprosiłam, żebyś napisał więcej szczegółów, bo tak trudno stwierdzić.. ale nie lubi się przytulać, a kochać się lubi? czy w ogóle unika kontaktów fizycznych? jak było kiedyś (przed ślubem, po ślubie, może coś się zmieniło po urodzeniu dziecka?)... jednym słowem więcej szczegółów

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka mojej zonie wystarcza sie do mnie przytulic jak zasypia ale zebym jej nigdzie nie dotykal ,na poczatku naszej znajomosci bylo inaczej ,kochalismy sie bardzo czesto a teraz mam wrazenie jak ma sie ze mna kochac to robi to z musu,1 pocalunek w usta i odpycha moja twarz rekoma,moze jestem za bardzo czulu w stosunku do niej????

w ogóle to rozwiązanie problemu tkwi w rozmowie z drugą osobą, takiej szczerej, zapytaj się po prostu i nie daj się się spławić jakąś wymijającą odpowiedzią. Wiadomo, że takie rozmowy do najprzyjemniejszych nie należą, ale największy problem to zazwyczaj brak komunikacji w związku.

kurde, ciężko stwierdzić, chyba rzeczywiście Twoje pieszczoty nie dają jej satysfakcji...to nie jest wina faceta, kobieta powinna pokazać facetowi gdzie i jak ma ją dotykać, ale jak mówię, u mnie bolesne stosunki to było to co mnie od faceta odepchnęło na dobre

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka moja zona nie ukrywa ze jest zimna kobieta i dlatego zadne czulosci nie sprawiaja jej przyjemnosci i dlatego pytam jak zmienic ja zeby sie zrobila ciepla?

Gość aaaaaaaaa666
nie wypuszczaj jej z łóżka bez orgazmu! rób minetę i godzinę aż daojdzie, ale nie zostawiaj bez orgazmu, bo to po pierwsze niezdrowe, a po drugie nie będzie chciała z Tobą współżyć, i tyle

Gość lslslslsls
Facet przejrzyj na oczy - to małżeństwo przestało funkcjonować.

Gość kasia_asia4563
hm, no ja nie znam żadnej aż tak zimnej, żeby jej się przytulać, całować i być dotykaną nie chciało... może wybierzcie się do seksuologa

Gość lslslslsls
Skoro cię odpycha to twoja bliskość nie tylko jej jest obojętna, nie podniecasz jej, ale wręcz musi czuć do ciebie fizyczny wstręt.

Gość lslslslsls
Poza tym, jeśli kiedyś kochała się z toba, to nie wmawiaj jej, że jest zimna - po prostu wasz zwiazek przestał istnieć, twoja bliskość jest jej wstrętne, tyle.

Gość lslslslsls
I na to chłopie nie ma sposobu - tylko rozwód.

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka dla ciebie facet byl "odpychajacy "i co zrobilas znienawidzilas wszystkich facetow ?Jestes dalej z tym facetem???

rozstaliśmy się, ale czułam że go znienawidzę, jak dłużej z nim zostanę... dziś jesteśmy dobrymi kumplami i tyle... z perspektywy czasu stwierdzam, że jak bym mu szczerze powiedziała, że nasze życie łóżkowe jest do niczego, że nic nie czuję oprócz bólu, nie mam orgzamu, a po seksie bez orgazmu pół nocy nie mogę spać (bo tak to działa) , to może inaczej by się to potoczyło:( a tak to wstawałam rano wkurzona na cały świat i czułam się źle sama ze sobą

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka z tego co napisalas wynika ze dla ciebie na 1 miejscu w malzenstwie liczyl sie sex a gdzie miejsce na milosc???

Gość Cieply facet
Mała_blondyneczka mylisz sie i to bardzo bo ja nie mysle o rozwodzie a Ty sie rozwiodlas jak sie sprawy lozkowe posypaly a wiec sex stal na 1 miejscu u Ciebie.

nigdy nie miałam męża, pisze o swoim byłym chłopaku. Gdy się patrzy jak dla tej drugiej osoby nie ma znaczenia, że jest mi niedobrze w pewnych sytuacjach, to się po prostu czuje wykorzystywaną. Do odkochania jeden krok i tyle.

Gość Cieply facet
Jesli jakas kobieta ma zimnego nie czulego faceta to moze bardziej mnie zrozumie,Macie takich facetow?

Gość aaaaaaaaa666
po pewnym czasie kobiecie brzydnie taki facet, który jej nie zaspokaja, albo, co gorsza zaspokaja sie jej kosztem, potem krążą dowcipy o zrzędzących żonach, co to po ślubie się tak zmieniły

Gość jeśli ona się zmusza to lipa
zmuszenie kogoś do seksu = gwałt ona się sama zmusza do seksu = gwałt na samej sobie i gdzie tu miejsce na miłość ?? trzeba szczerze pogadać, jak ona Ci sama nie powie, to tu Ci wróżka żadna nie napisze co i jak masz robić.

Gość Cieply facet
No to lipa pozostaje mi zyc do konca zycia bez sexu :(

Gość fraoaaa
Zrób jej przysługę i rozwiedź się. Ta kobieta może być wulkanem seksu przy kimś innym.