Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue so blue

o wszystkim i o niczym....

Polecane posty

mam ochote z kims porozmawiac o tym co w temacie, kims kto wyslucha, ma poczucie humoru, a jest tez anonimowy kto lubi rozmawiac szukam wirtualnego przyjaciela:) zapraszam

Gość A nie lepiej realnego

hmmm realna przyjaciolke chyba mam i ograniczone zaufanie :( a Internet moze dac taka swobode mowienia prawdy i niepilnowania kazdego wypowiedzianego slowa zreszta ona mieszka daleko ode mnie a tu tyle duszyczek...

I uważasz że na kafe takiego znajdziesz :P słabo to widzę :P:P:P

Justyś nie doprowadzaj ty mnie do agresji :P jak mówię że słabo to chyba wiem :P

jesli nie bede szukac, nie znajde wcale:) a porozmawiac zawsze moge, skoro ludzie tu gadaja o zlamanych sercach, zdradach, przyjacielach, dietach bla bla :) ja moge o wszystkim i o niczym:) hej Justynaaaa:)

- o ciekawych miejscach (podrózach) - utraconym zaufaniu (zwatpieniu z e istnieje milosc) - rzeczach, które nas dziwia kazdego dnia - o ludziach, którzy odchodza bez slowa - o tym, z ewrocilam na kafe po bbb dlugiej przerwie ale boje sie wchodzic na inne topiki oraz moge spróbowac rozmawiac na inne tematy (ale nie znam sie np na samochodach) a wiec?:)

ech, a ja się nigdy nie nudzę ... chcę się nudzić, zeby móc bez wyrzutów sumienia włązić na kafeterię :classic_cool:

kiedys tu bywalam hmm zwierzalam sie mam zle wspomnienia, bo jakas czesc tego dawnego zycia nie istnieje, a inne topiki bo to uczuciowe moglyby mi przypominac hmm ale zawsze fajnie sie tu czulam:)

blu A jak spędziłaś ten dzisiejszy dzień? czyli dawne święto pracy. W jakim jesteś wieku i, czy pamietasz dawne pochody?

hmmm niezbyt pamietam, tylko jak w 1 klasie SP robilam nasza mala paierowa flage:) ranek spedzilam na kawce z e znajomymi, poludnie na praniu, popoludnie na papierkach do pracy, a wieczór tu:) lat mam od niedawna 29 (cóz za ekshibicjonizm):D a ty brałąs udzial w pochodach?

no właśnie je wspominam, heheheh. Jestem nieco (?) starsza. Teraz w telewizji narzekają i chyba krytykuję , nie bardzo wiem bo nie słucham. Ale ja wspominam całkiem nieźle, imprezy, wesołe miasteczka itp. Należałam do klubu sportowego i dostawałyśmy na 1 go maja nowe dresy i nowy sprzęt. Fajne czasy gdy nie interesował a mnie polityka tylko realia.

widzialam dzis w jakichs wiadomosciach w tv, z e organizowano dzis takie wspominkowe pochody_ wesole parodie:) zawsze to byla jakas impreza_ dzis to sie chyba nazywa swieto flagi narodowej:)