dopamina 0 Napisano Maj 1, 2008 Witam wszystkie odchudzajace sie kobietki.Nie wazne jaka diete stosujecie.Wazne,ze Therm Line dziala.Do konca nie wierzylam w opowiastki o cud spalaczu,ale przekonalam sie na sobie.Jezeli chcecie sie wymienic spostrzezeniami na temat tego specyfiku.Chetnie poslucham.Ja dopiero zaczelam brac Therm Line 2.Biore go juz drugi tydzien,cwicze stosuje dietke,ale bez przesady jem ok.1600kcal.Nie raz zgrzesze i zjem cos slodkiego,ale mimo to schudlam juz 5kg.W dwa tygodnie,nie wyniszczajac organizmu.Mysle,ze to bardzo dobry wynik.Kto zechce sie przylaczyc do Thermaniaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 1, 2008 Acha zeby byla jasna sprawa nie jestem zadnym przedstawicielem firmy Olimp czy cos w tym stylu.Jestem normalna babka jedna z was.Wiem,ze topikow na temat tego leku bylo mnostwo,sama je czytalam,ale moze ktos chce zaczac od nowa?Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 1, 2008 Chetnie omowie tu z wami jakies nowe cwiczonka,dietki i mysle,ze razem razniej.Inne topiki sa juz rozbujane i nowe osoby sa olewane brzydko mowiac.:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEJ DZIEWCZYNY JA TEZ CHCE Napisano Maj 1, 2008 ja tez go stosuje i owszem schudlam ze dwa kg ale nie wiem czy dzieki therm line czy dzieki cwiczeniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEJ DZIEWCZYNY JA TEZ CHCE Napisano Maj 1, 2008 ja od jutra na tą diete przechodze no i oczywiscie z TL II http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3735907 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgadza sie tez stosowalam Napisano Maj 1, 2008 i zjechalam 20 kg.Fakt,ze cwiczylam prawie godzine dziennie.Przed kazdym cwiczeniem lykalam zalecana dawke(2tabl)Therm Line i cwiczylam.Tak bezbolesnie bo jadlam sporo.Nie liczylam wprawdzie kalorii bo nie umiem,ale naprawde jadlam duzo.W trzy miesiace zjechalam 20kg.Mysle,ze warto sprobowac dziewczyny.Tylko nie myslcie,ze bedziecie lykac te tabletki i lezec przed TV z chipsami i chudnac w oczach.Branie tych tabletek ma tylko sens jak sie cwiczy.Pozdrawiam i zycze Ci Dopamino wytrwania i utraty wagi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 1, 2008 Zapraszam serdecznie !!!Dajemy czadu!!!Jestem za!!!Piszcie ile wazycie i ile macie wzrostu.Bedzie fajnie wpolnie cieszyc sie z kazdego kilograma w dol!!!Ja waze 80kg i mam 170cm wzrostu.Chcialabym zjechac chociaz jeszcze 15 kg,ale i z 10 bede sie cieszyc!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 1, 2008 Powiem Ci,ze ta Twoja dieta jest dla ludzi z baaaardzo silna wola,ale jezeli produkt mozna jesc do woli to chyba da sie wytrzymac...Sprobuje poleciec jeden dzien na maslance jak dam rade to juz nastepny dzien nie bedzie taki trudny:)zawsze troche oczyszcza sie jelita.Nie obiecuje,ze wytrzymam calosc,ale maslankowy dzien o.k. wchodze w to!!!!Nie mam zamiaru komentowac Twojej diety kazdy stosuje taka jaka jemu najbardziej odpowiada:)Trzymam kciuki za ciebie najmocniej jak sie da!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja stosuje i efektow nie widze Napisano Maj 1, 2008 tak jak w naglowku...:(ale nie cwicze moze dlatego...:(za to poce sie po tym cholerstwie niemilosernie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hex765 Napisano Maj 1, 2008 Bo trzeba cwiczyc rusz sie troche zobaczysz jak waga poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Kobietki widze ze temat Therm line przebrzmial na forum..szkoda bo duzo latwiej jest odchudzac sie razem.Moze jednak ktos sie dolaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Powiem wam,ze ja widze roznice.Ogladalam Therm Line w Allegro.pl bo wydaje mi sie ,ze tam mozna kupic troche taniej.Tylko czy warto ryzykowac.Apteka,to apteka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FearFactory Napisano Maj 2, 2008 Ja cwicze,dietkuje i jem Therm Line.Polecili mi go chlopaki z silowni,na ktora chodze.Widze efekty,ale nie wiem czy to po tych tabletkach czy ogolnie dlatego,ze zwiekszylam wysilek fizyczny i pilnuje sie z jedzeniem.W kazdym razie bede zagladac i sprawdzac jak Ci idzie:)Ja odchudzam sie pol roku i zeszlo mi 15kg.Nie wiem czy to duzo czy malo,ale jestem zajebiscie szczesliwa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Super juz myslalam,ze nikt tutaj nie zajrzy:)Dzieki utwierdzilas mnie w tym,ze warto !!!!Czy cwiczysz tylko na silowni czy tez jakis aerobik?basen itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FearFactory Napisano Maj 2, 2008 Generalnie silownia.Chodza tam fajni ludzie.Nikt nie smieje sie ze przyszla grubaska.Wrecz przeciwnie kazdy doradza i cieszy sie z kazdego mojego kilograma mniej.Czasami chodze tez na basen,ale nie za czesto bo mam chyba uczulenie na chlor.Nie wlasciwie to silownia tak 4-5 dni w tygodniu.czasami steper,czasami,hula-hop.Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a według mnie Napisano Maj 2, 2008 therm line nie działa :/ ja nic nie schudłam mimo stosowania diety i ćwiczeń (ok. godziny 5 x w tyg.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEJ DZIEWCZYNY JA TEZ CHCE Napisano Maj 2, 2008 dopamina ja kupowałam TL II na allegro i jestem zadowolona zaplacilam duzo taniej niz u mnie w aptece. Chcesz podam ci linka do sprawdzonego sprzedawcy, ja tylko tam kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEJ DZIEWCZYNY JA TEZ CHCE Napisano Maj 2, 2008 http://www.allegro.pl/item355917315_olimp_therm_line_ii_x_60_tanio_i_skutecznie_.html tutaj jest link. Towar dostalam szybko i bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Dziekuje za linka.Skoro mowisz,ze sprawdzony jest to tez sie skusze:)Jak wytrzymalas na maslance?Udalo Ci sie?Ja do 17.00 nawet dobrze,ale potem zjadlam bulke sucha,ale tak pachniala,ze sie skusilam....mam nadzieje,ze u Ciebie bez grzeszkow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Kurcze babki nasze zdania widze sa podzielone jezeli chodzi o dzialanie Therm Line.Slyszalam,ze po jakims czasie trzeba zwiekszac dawke bo juz 2 tabl.nie dzialaja tak jak na poczatku.Nie wiem jak to jest moze ktos wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzxiała głównie na serce Napisano Maj 2, 2008 zdrowo zaburza rytm serca,przyspiesz akcje serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 a tak na marginesie czy ktos probowal Linei lub Aplefitu???Slyszalam,ze po tym drugim boli zoladek bo to jak ocet wgryza sie w zoladek.W koncu glowny skladnik to ocet jablkowy...moze jakby tak przed cwiczeniem brac Therm Line,a przed posilkami Linee,albo aplefit top moze by byl jakis skutek sensowny np:taki,ze nie chcialo by sie tak jesc...hmmm....i moze troche tluszczyku by sie spalilo latwiej...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Ale mowisz o Therm Line?Na ulotce jest napisane,zeby nie brac jak sie choruje na nadcisnienie,rozne choroby serca,ma sie sklonnosci do depresji i jest sie w ciazy,albo karmi piersia.Zawiera duza dawke kofeiny tj.70mg(nie wiem czy to duzo?a ile ma kawa?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ItsOnlyMexx_20 0 Napisano Maj 2, 2008 Tez stosuje Thera line 2 od 3 dni ,stosuje diete noreska aczkolwiek ja modyfikuje ,jesm w niej wszytsko oprocz jajek :) razem mysle ze mniej niz 1000kacal ,dodatkowo biegam codziennie po 1,5 godziny albo jak mam lenia wychodze na bardzo ale to bardzo dlugie spacery :) Nie mam duzo do zrzucenia waze 58 /168 wzrost chce zejsc do 52 albo 50 i wyrzezbic syletke ,moim utrapieniem sa tzw "boczki " :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Jest tam jeszcze winian L-karnityny i to jest tez przeciez spalacz tluszczu,ale zarazem cisnienie moze podniesc.Nie znam sie ale kiedys na ktoryms z forum spotkalam pana,ktory dosyc znal sie na tych gadzetach odchudzajacych i on mi wprost powiedzial,ze w Therm Line jest 200mg L-karnityny wiec jest szansa,ze cos spalisz,w innych lekach sa sladowe ilosci wiec bym sie nie ludzil.Czy to prawda?Nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Widzisz jakas roznice od czasu jak zaczelas stosowac Therm-Line? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ItsOnlyMexx_20 0 Napisano Maj 2, 2008 Nie wiem czy to przez therma ale non stop jest mi goraco wczoraj znajomi siedieli w kurtach i beczeli ze jest im zimno a ja bylam w krytkim rekawku i bylo mi zajeboscie goraco ,czasem kreci mi sie w glowie i mam mroczki przed oczami no i dzis cialo mi sie zwrocic obiad :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Boczki...skad ja to znam....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Wiesz co ja mam cos takiego,ze najpierw mi jest zajebiscie goraco(wtedy cwicze i mam wszechogarniajacy power),a potem za dwie-trzy godziny ogarnia mnie zimnica.Siedze w dwuch swetrach i zeby mi lataja.Juz teraz wiem kiedy nadchodzi moment oziebienia to biore nastepna tabletka i ide na spacer,albo na rower.Nie moge brac dwuch tabletek tak jak zalecaja bo mam telepke i wkurwa stulecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dopamina 0 Napisano Maj 2, 2008 Mroczki bo mniej niz 1000kcal to malo.Moze dlatego jak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach