Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źle mi znowu

jak wytrwać w swoim postanowieniu???

Polecane posty

już drugi dzień sie do niego nie odzywam,bo powiedział że jednak woli być sam sprawdził i woli,ale chciałby sie spotykać ale razem nie być,to po co ja tu?jak on uważa że jest wolny,wysłał mi wczoraj 5 smsów,5 razy dzwonił,dziś na gg pisał że co już nie będę się odzywać i żebym chociaż powiedziała dlaczego potem dzwonił raz,źle mi i ciężko tak sie nie odzywać ale...:(:(:( wygadać się chce,dobrze robię?męczę się

Gość Praying Mantis
Jak sie odezwiesz, to bedziesz sie meczyc jeszcze bardziej. Chce byc sam to niech bedzie, po co ta cala szopka? Uwierz mi, ze nic dobrego z tego nie bedzie, chyba nie chcesz byc na jego kazde skiniecie.

Gość Praying Mantis
wiem, ze Ci zle. zrob cos ciekawego. Przejrzyj ciekawa ksiazke, lub wlacz jakis fajny film. Pomysl jaka wartosciowa kobieta jestes i ze zaslugujesz na takiego tez faceta.

no nic nie napisałam więc jest dobrze niby jutro będzie lepiej pójdę do pracy to myśleć nie będę tak:) dzięki za radę

Gość Praying Mantis
No jasne ze bedzie lepiej:)) Nie daj sie ;) Jestes silna i wcale nie potrzebujesz takie faceta, ktory zachowuje sie jak dziecko.

Gość warbudka
mnie facet też powiedział ze ta znajomość nie ma sensu i bardzo mi przykro nie umie sobie z tym poradzić tak dużo obiecywał

Gość Tak cieżko i zle
Wszystko było takie fajne.....Dopóki nie przyszedł termin postanowień.. kończe pewien okres w życiu amianowicie szkołę..wszystko od paru miesięcy było ustalone kto z kim tańczy i się bawi ..miał być bal zakończenoiwy i taniec...ale oni (chłopacy) powiedzieli że nie chcą!!! przez 7 miesięcy im wszystko pasowało ....a teraz nagle powiedzieli że nie chcą ..i co teraz nagle przez nich mam nie mieć???jak to dzisiaj usłyszałam too......było straszne..przegłosowali nas .......postanowiłam się do nich z moimi koleżankami nie odzywać...czułam straszny ból tak zle mi z tym jest......oni nas traktują jak jakieś szmaty,jak powiettrze, a teraz jeszcze to! powiedziałam że się do nich nie odezwe!! powiedzcie mi co mam robić w takiej sprawie i czy dobrze robię??i czy powinnam wytrwać w swoim postanowieniu?? ..Nataszaa