Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yunaa

Bierze mnie na litość...

Polecane posty

Gość yunaa

Nie wiem o co chodzi mojemu chłopakowi... ale zauważyłam, ze chce mnie on brać tak jakby na litość... na początku myślałam,że mi się zdaje, że pewnie coś wymyślam... no ale po rozmowie z nim okazało się że miałąm rację... przyznał się, ze tak jest... Wygląda to mniej więcej tak, że jak nie mam czasu przyjść, albo po prostu w dany dzień nie mam ochoty a nawet gdy sie spóźniam z przyjściem... pisze do mojej kolezanki wiedzac ze jest u mnie jak to mu sie nie nudzi samemu w domu siedziec caly dzien... albo daje opisy na gg gdy jestem \":(:( tak mi smutno, a siedze sam\" coś w tym stylu... powiedziałam mu, ze to jest denerwujące. to się zdarza często i jest wiele różnych przykładów na to, ale myślę że wiecie o co mi chodzi... ale ....o co jemu chodzi?! Proszę o odpoweidzi :(

nie no wybacz ale on jest ....durny ? :-0 jak male dziecko sie zachowuje,mnie by chyba szlag trafil....

Gość lucka2b
Po co CI taki facet?

Gość lucka2b
są inni na świecie

Gość chodzi mu o to
żeby go jak najwiecej kobiet pocieszało :O

Gość Fragile88
jestes durna, masz faceta, kochasz go to go szanuj... mnie wczoraj zostawil moj ukochamy, serce mi pęka.. Ty się ciesz,bo masz z czego, jemu zalezy na Tobie

Gość ile macie lat
?

Gość yunaa
ja mam 18, on też... co ja na to? również uważam, że to żałosne... mówiłam mu o tym , że mnie to denerwuje... jakoś nie za bardzo to przyjął....

Gość to typ wiecznie
użalający sie nad soba bo mu smutno bo jest sam bo to bo tamto i koniecznie potrzebuje żeby go któś przytulil pocieszyl dal buzi itd typ wiecznego dzieciaka jak to lubisz to ok jak nie to uciekaj bo cie wykończy

Gość yunaa
Właśnie nie lubię czegoś takiego. Uważam, ze to chłopak powinien być oparciem dla dziewczyny no i oczywiście na odwrót... ale nie tak, żeby co chwile sobie coś wymyślać...