Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 Wspolczyje juz od okolo 3 lat. Ale niedawno od jakis 2 tygodni jak ocham sie z chlopakiem bolą mnie jajniki i troszkę macica. Co to może być? Moze byc to ciąża?? Proszę pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna latawica 0 Napisano Maj 2, 2008 może masz zapalenie jajników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 zapalenie jajnikow.. ale nie boli strasznie i tylko wtedy kiedy jak wchodzi, wychodzi..(znaczy się jak styka się z moim ciałem, żeby jaśniej powiedzieć jak \"uderza\" we mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna latawica 0 Napisano Maj 2, 2008 w takim razie mozesz miec za mało śluz, zwłaszcza w dni niepłodne. Spróbuj zastosowac globulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 oj uwierz mi, ze juz przed samym 'wejscie' jestem baaaaardzo mokra:) jak to mowi moj facet - ZUPA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna latawica 0 Napisano Maj 2, 2008 a, czy boli cie przy oddawaniu moczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 nie, nie boli mnie nic jak oddaje mocz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 podnoszę :( Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astat 0 Napisano Maj 2, 2008 Możesz mieć zapalenie przydatków!!! Szybko do ginka! I nie słuchaj że istnieją "domowe" sposoby na takie dolegliwości...Zaniedbanie takich spraw jest niebezpieczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Maj 2, 2008 czym to grozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astat 0 Napisano Maj 2, 2008 Tu poczytaj na ten temat: http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/problemy-z-seksem/gdy-wspolzycie-sprawia-bol,1892_612.htm http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 3, 2008 moze byc grzybica albo nadzerka rowniez powodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach