Folklore 0 Napisano Maj 2, 2008 stracilam prace i znalazlam narazie tylko dorywcza tylko 7 h czy od zarobionej niewielkiej kwoty 42 funty beda jescze odciagac podatek?? lepiej zeby nie ale nie wiem moze ktos wie czy od tak malego zarobku zabieraja podatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Napisano Maj 2, 2008 do 90 funtow tygodniowo bez podatku,takze nie martw sie;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folklore 0 Napisano Maj 2, 2008 tak myslalam, dzieki za informacje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Maj 2, 2008 praktycznie nawet do 100 ja pracuje 20 godzin tygodniowo nie zabieraja mi podatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiakowska Napisano Maj 2, 2008 jezeli to jest praca dodatkowa to musisz to zglosic, na poczatku zobaczysz na payslipie ze nie sciagaja podatku i bedziesz happy, a pozniej sciagna z Ciebie nie boj sie bo jak sie ma dwie prace to trzeba to zglosic i w drugiej pracy bedziesz miala kod podatkowy BR wiec niewiem czy Ci sie ta praca oplaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiakowska Napisano Maj 2, 2008 chyba ze to jest jedyna Twoja praca to nie sciagna ale pytanie czy sie za to utrzymasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 3, 2008 Dziewczyny a jakie prace dorywcze mozna podjąć tak żeby popracować po pare godzin dziennie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 3, 2008 uppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach