Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululu

czy ktoś...

Polecane posty

Gość lululu

od roku spotykam sie z chłopakiem tylko na sex? I chyba chce to skończyć?Ale sama nie wiem... jest super, ale czasami czuje się jak dziwka bo nie łączy nas nic innego. Czasami nawet nie mam z nim o czym gadać :(

Jeżeli osiągasz satysfakcję, to czego chcesz? Wolisz prace ręczne? Jesteś w lepszej sytuacji od tych, które przebierają palcami, bo istnieją powody, dla których nie są używane. Teraz czujesz się jak dziwka, ale będąc zoną czy mając innego partnera będzie inaczej, tylko dlatego, że oprócz seksu dojdą jeszcze jakieś emocje? Uważam, że dobry seks bez uczucia jest lepszy od marnego, ale z uczuciem. Pozdrawiam

Gość lululu
piszcie piszcie chcialabym sie dowiedzieć co dla Was ważniejsze. Dobry sex, czy moralny spokój...??????????

Gość zadowolona żona młoda
najlepszy jest dobry sex plus spokój moralny. Ja tak mam i jest rewelacyjnie - polecam :-D ale do tego trzeba sie troche wysilić a z tego co czytam jesteś raczej emocjonalnym leniuszkiem ;-)

Gość lululu
on nie daje mi spokoju.Twierdzi, że skoro jest nam tak dobrze to nie powinnismy tego UKŁADU kończyć!!!!!

a ty nie masz nic do gadania? tzn ze on cie wykorzystuje a ty mu dajesz

Gość lululu
Ja chce to skonczyc tylko nie wiem jak. Pomocy. potrzebuje silnych argum,entów, żeby przestać myslec o sexie z nim. Bo sex to przecież nie wszystko...

Gość til
moze zacznij brac z tego kase...

dziewczyno ale czego ty wymagasz od ludzi? najwidoczniej masz mega bierny charakter i nie umiesz sama podejmować decyzji... ale czas najwyższy zacząć i nie użalaj sie nad sobą tylko bierz życie w swoje ręce!

Gość lululu
Kasa odpada. Nie potrafilabym rozpoczac nawet takiego tematu!!!

Gość lululu
Zadowolona mlodo zony dzieki za rady, ale to wszystko nie jest takie proste...Staram sie byc silna, ale jakos mi to nie wychodzi.. Zyje juz troszke na tym swiecie i jak do tej pory zycie mnie nie rozpieszczalo, a los jakos nie przejmowal sie moimi decyzjami!!!!Te ktore wydawaly mi sie dobre okazywaly sie najwiekszymi porazkami!!!!Chodzi mi oczywiscie o facetow...