Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze mną jest cos nie tak

ze mną jest cos nie tak czy z nim?

Polecane posty

Gość ze mną jest cos nie tak

Bo że któreś z nas się myli jestem pewna. Oboje pracujemy ja codziennie od 8 - 18 i w pracy mam nudy on dwa dni pracuje- dwa wolne i ma duzo obowiazków. Mamy dwoje dzieci w tym jedno które ma roczek wiec jest przy nim urwanie glowy. Ja mam do niego zal ze mało mi pomaga - wszystko jest na mojej glowie sprzatanie, pranie, gotowanie etc. Po powrocie z pracy nie usiade nawet na 10 min tylko "robota domowa" o 22 padam... On mówi że ja w pracy nic nie robię więc mam nie porównywać swoich obowiązków do jego pracy Mała wstaje o 5 rano ja z nią i tak do 22 a potem od nowa. Nie mam juz sił! Ciągle narzekam a on mowi ze myślę tylko o sobie Te 2 dni kiedy ma wolne jest z dzieckiem w domu i tylko czeka az przyjde bo jest wykonczony (mala daje popalic) I tu powtarzam pytanie z tematu.....

Gość z nim

Gość z nim coś jest nie tak
powinien ci pomóc a z drugiej strony po mieć dzieci skoro nie macie czasu !!!!!!!

Gość ali ali
powiedz mu że nie dajesz rady i jak ci nie pomoże to zrezygnujesz z pracy , ciekawe co powie jak będziecie żyć tylko z jego pensji łoj te chłopa bez nich źle z nimi jeszcze gorzej