ewelina86 0 Napisano Maj 2, 2008 ....biorę yasmin a teraz mam alergię wiosenną i muszę brać singulair i claritine.... może któraś z Was potrafi mi odpowiedzieć na pytanie czy w takim układzie yasmin ma działanie antykoncepcyjne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carola23 0 Napisano Maj 2, 2008 tak, yasmin ma działanie antykoncepcyjne :) jestem w tej samej sytucaji, tyle, że biorę rotadin na alergie i moja ginekolog powiedziała, że nie ma to wpływu na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina86 0 Napisano Maj 2, 2008 dzięki Carola za odp. pozdrawiam!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska781 Napisano Sierpień 4, 2009 ej mam pytanko !! Zglaszam sie do was dziewczyny bo wy zawsze pomozecie jak mam jakies watpliwosci i napisze!! Mam straszne problemy z trawieniem do wc moge isc raz na tydzien !! ale mam tak od zawsze a nie od zaczecia brania Yasmin!! wiec poszlam wczraj i zakupilam sobie hepatil trawienie !! tylko mam pytanie czy moge brac je normalnie z yasmin!! czy np. musze uwazac bo oslabiaja moje yasmine???????????? sklad hepatil trawienie to ::::::::: celuloza mikrokrystaliczna – substancja wypełniająca, ekstrakt z ziela karczocha (Cynara scolymus) standaryzowany na zawartość 5% cynaryny, ekstrakt z liścia mięty pieprzowej (Mentha piperita), ekstrakt z korzenia mniszka lekarskiego (Taraxacum officinale), maltodekstryna, hydroksypropylometyloceluloza – substancja glazurująca, stearynian magnezu – substancja przeciwzbrylająca, biel tytanowa – barwnik, dwutlenek krzemu – substancja przeciwzbrylająca, poliwinylopirolidon – nośnik, brąz HT – barwnik, guma arabska – zagęstnik, lecytyna sojowa - emulgator. dziekuje z gory za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach