Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lupo

Witam

Polecane posty

Gość Lupo

Zwracam sie glownie do kobiet ale merytoryczne komentarze panow sa tez mile widziane:) Mam 20 lat i penisa o dlugosci 15 , 15,5 cm szerokosc 3,5 . czasami mam watpliwosci czy jest to odpowiedni rozmiar jak na ten wiek. Wiem ze dluzszy juz nie bedzie bo jego wielkosc jest od kilu lat mniej wiecej taka sama, tu moje pytanie do pan :co myslicie o takiej wielkosci, jak zareagowalybyscie na taki sprzet i czy Wy panowie macie porownywalne rozmiary. Wiem ze takich tematow bylo sporo , mimo to prosze o komentarze. Dzieki .

Gość takie
o zadowoleniu kobiety nie decyduje wielkość tylko jakość, nie wiem w czym problem, masz jeszcze czas żeby szlifować jakość, różne techniki i sposoby, tylko nie myśl o sobie a raczej o tym kimś kogo chcesz zadowolić, powodzenia

Gość Lupo
Zgadzam sie ze to odpowiedna technika i "jakosc" decyduja o udanym wspolzyciu, ale czy taka wialkosc-15cm nie rozczaruje kobiety, wiem ze sredna dlugosc to mniej wiecej 15 cm tyle mowi teoria a jak jest w praktyce...?

Gość Liskasi
Moj chlopak ma podobne rozmiary i jest swietny w łozku! poza tym nie wiem czym sie przejmujesz bo 14-15cm to srednia dlugosc dla europejczyka i jak najbardziej ok!

Gość bordo
elo moj czlonek ma okolo 15cm dodatkowo jest lekko wgiety w lewo i naprawde to nie powod do wstydu! chlopie wiekszosc facetow ma takie sprzety ..

Gość a moze ...
zamiescisz zdjecie swojego Kutaska? :) ocenilabym go lepiej;p

Gość Lessska
wielkosc naprawde zlaezy od partnerki , ale zapewniam Cie ze nie masz czego sie wstydzic, mmi bys idealnie pasowal:)