Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SŁODKO_KWAŚNA

krzywe nogi a zaczyna się lato

Polecane posty

Witam, mój nowy temat kieruje do osób którym krzywe nogi przeszkadzają cieszyc się urokami lata. A może jest ktos kto zna jakies cwiczenia pozwalające na wypracowanie sobie zgrabnych nóg, zaniedbanych w dzieciństwie i młodosci. moje problemy dotycza szpotawych kolan co wydaje mi się miec związek ze skoliozą (juz troche o tym czytałam). Cwiczę jogAmbicja jest cieniem marzenia.... i udaje mi sie troche w bólach rozciagnac to ciałko. dodam że w lutym skonczyłam juz20 lat. Czekam z niecierpliwoscią na wasze wpisy!!!!

Gość tikitaka
MAM TAKI SAM PROBLEM A MOŻE NAWET WIĘKSZY ZIMA POZNAŁAM CHŁOPAKA JESTESMY RAZEM 4 MIESIĄCE. wIDZIAŁ MNIE W SPÓDNICZCE, ALE DO KOZAKOW ZA KOLANA. wOGÓLE JESTEM ŁADNA DZIEWCZYNA TYLKO TE NOGI RODZICE ZANIEDBALI MI W DZIECIŃSTWIE... PORAZKA TYM BARDZIEJ ŻE MAMY JECHAC NAD MORZE.....

Gość PASTYLKOWAPANI
Niby te nogi można jakos ukryc, bo np. krzywego nosa to juz raczej nie... A ja tak marze o sukience.... ale nie takiej do kostek

Jak masz dużą przestrzeń jak złączysz nogi, to znam jedno ćwiczenie które prostuje nogi do środka żeby pozbyć się szpary. Stań w rozkroku złącz tylko i wyłącznie kolana i rób przysiady. Ciężko mi to opisać ale mam nadzieje ze zrozumiecie. A na IXY to nie znam żadnego sposobu :P chyba tylko operacja. pozdrawiam i powodzenia :)