Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka FEELA

antyfani feela

Polecane posty

Gość antyfanka FEELA

kogo jeszcze wk urwia ten jeb any feel ? ten koles mnie normalnie roz pierdala! ma taka maniere spiewania ze mnie ch uj najjasniejszy bierze! ma ktos jeszcze tak jak ja ze juz tego zespolu nie moze zniesc ?

Gość qBartek
Faktycznie, Feel to disco polo, ale przecież nikt nie każe ci słuchać takiej muzyki czy kupować ich płyt. W necie jest mnóstwo stacji radiowych o różnych profilach i każdy znajdzie coś dla siebie. Wystarczy pobawić się Winampem albo Googlami.

wyjce, wyjce i jeszcze raz wyjce stworzeni na potrzeby i tęsknoty baboli, które lubią takich wyjców :D :-o

Gość omg jak mnie to wkurza
a szczegolnie to "słuchaj słuchaj ajajajajajaj" ku r w a mać jasna

Gość julietta0034
Moim zdaniem ludzie chwilę pofascynują się tym zespołem, a gdy przyjdą inne równie "utalentowane" gwiazdki jednego sezonu to nikt o Feelu nie będzie już pamiętał. Porównam ich do Mandaryny- taka wielka gwiazda była, a teraz nikt już nawet jej nie pamieta, a co dopiero jej beznadziejnych piosenek.

Gość espanolaaaaa
Rzeczywiście, jak słyszę to ich AJAJAJAJAJ to mnie jasny szlag trafia i mam ochotę wyrzucić radio przez okno. Kiedyś jeszcze Fell będzie odpowiedzialny za zniszczenie mojego sprzętu ;D A tak na serio ten zespół to totalne dno. Ich fani mieszczą się w granicach 10-15 lat;) A ta reklama z ich udziałem to już wogóle kompletna porażka (bardziej zniechęca normalnych ludzi niż zachęca do skorzystania z usług reklamowanej firmy) Już chyba wspomniana Mandaryna miała większy talent od nich!

o maj gasz Feel to niemalze disco polo ,ciagle jakies milosne wolne piosenki ,no ludzie jakas odmiana by sie przydala :O Nie slucham takiej muzyki i za zespolme tez ogolnie sie przepadam ale woklaista to nawet nawetjest,tylko ta brodka jakas taka pedalska :D

Gość wstretny cFEEL
a teraz jeszcze ta reklama banku, zblaznili sie do potegi, jak tak mozna bylo zrobic?przeciez to wstyd dla calych katowiuc :(

Gość antyfanka FEELA
dla mnie ten wokalista feela jest slimakowaty, gdzie on przystojny, z ktorej strony?

Gość espanolaaaaa
No widzisz ja też się zastanawiam z której strony on jest przystojny:D Przecież on jest brzydki jak noc! A ta bródka rzeczywiście pedalska:)

Ja też ich nienawidzę, a jeszcze ta reklama "mój dooom..." jak to słyszę to szlag mnie trafia i robie sie agresywna.

Gość BamBum
Nienawidzę ich muzy - dostaję szału jak coś słyszę, a już szczególnie to 'jak aniola glos' no wkurwi*ające na maxa ;D

Gość
Nie cierpie ich:D Zwlaszcza jak ten gosciu robi te swoje \'ajajajajaj\"

Gość
Ale musze przyznac ze jest przystojny;)

Gość kawalerka_
i jeszcze ten najlepszy tekst 'w pustej szklance pomarancze' hehehehe..... czy ktoras z ich piosenek ma w ogole jakis sens????? Gosciu pisal je pewnie pod wplywem, albo przez sen :P niestety moja wspollokatorka slucha tego baaaardzo czesto :( a ja sie wpieniam :(

Gość feel do domu
oj mnie też nieźle wkurwiają!a tekst "słuchaj, słuchaj jajaj" to wzmaga we mnie to wkurwienie po stokroć i nie umiem nad tym zapanować! w ogóle ten jego śpiew jakby miał gluta w gardle mnie rozpierdala!!!ech wkurwiłam się tak, że już mi się nie chce pisać dalej...aha i śmieszy mnie jak ktoś mówi, że feel to rockowe brzmienia!!!kurwa!!!!!

Gość koles spiewa jakby
mu ktoś kabana w tyłek ładował

Fajnie, ze nie tylko u mnie się włącza agresja niemalżle na feee .... la :P A to "jest już ciemno" jak słyszę, to mam wrażenie, ze gość cierpi na zatwardzenie i siedząc w toalecie śpiewa, by coś z siebie wycisnąć :P Sorry, ale takie mam skojarzenia :o Pozdrowienia dla antyfanów :D

Gość espanolaaaaa
Nie tylko ty, Kigana masz takie skojarzenia:D

Kigana również mam takie wrażenie... najgorsze jest to, że ta reklama banku (złodziejskiego banku :P bo to jeden z 2 banków które najczęściej robią ludzi w konia) puszczana jest na okrągło. Niech tego wokaliste coś jeb*nie! Może mu się wokal poprawi ;) Rockopolo od siedmiu boleści - bleee :o

w mojej stacji radiowej na szczescie ich nie uswiadczysz. no tyle co w tej załosnej reklamie. ale czasem jezdze autobusem, albo robie zakupy w markecie i jak ich słysze mam ochote wysiasc natychmiast albo zostawic koszyk na srodku sklepu i skierowac sie niezwłocznie do wyjscia :D ten "zespół" powinien sie nazywac PORAZKA :D

No jak miło :) , że nie jestem sama :D Radio oczywiście wyłączam, albo przyciszam, żeby gościa nie słyszeć, ale ostatnio w telewizor kapciem rzuciłam, jak leciała wspomniana reklama :o Nic się na szczęście nie stało ..... z tv, tylko małżonek się zdziwił .... Ale miło mi czytać Wasze wypowiedzi :) dawajcie więcej :)