Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka FEELA

antyfani feela

Polecane posty

Feeee ...l w Opolu, ale żenada :o gość śpiewać na żywo nie umie :P Przełączyłam tv na inny kanał ...

wczoraj niemal się popłakałam z żalu, że na tym opolskim festynie królowała doda i zninawidzony feel. cóż...jaka publiczność tacy \"artyści\". gdyby masowo wszędzie ich wygwizdywano nie było by szans na przetrwanie takiego gówna na scenie muzycznej. robią to tylko dla kasy, nie jest tajemnicą, że ich teksty traktują o dupie marynie (o czym to wczoraj śpiewał feel?jakiś głos anioła???), tylko dlaczego do jasnej cholery to podoba się ludziom, czy mamy aż tak puste i konsumpcyjne społeczeństwo, któremu wystarczy tandentna melodyjka do przytupywania??????? a głos feela???? naprawdę nie rozumiem co w tym zachwycającego...z żalem obejrzałam część wczorajszego festiwalu i Bóg mi świadkiem, że wolałabym, by na scenie śpiewała Pani Santor, Czy Rysiek Rynkowski. Niestety...każdy ma Feela na jakiego zasłużył

a to że doda wygrała nieomylnie wskazuje że Opole zeszło na psy , spadło na łeb na szyję pod względem poziomu artystycznego wczorajsza pioseneczka dody - syf !!!!!!!

Gość szlag mnie trafia
a co z tym aniołem? Nic nie rozumiem. To jest tylko zlepek słów. ogólnie chyba muzyka jest jeszcze do słuchania - ale bez tego zawodzenia

szlag mnie trafia -> sorry, ale nie dotarł do mnie ten tekst, próbowałam coś zrozumieć z tego wycia i się nie dało - śmiem twierdzić, że feel pisze teksty razem z dodą;)

Witam:) Dokładnie, Opole zeszło na psy, wczoraj to była totalna porażka :o Przełączyłam sobie znów na festiwal, a po chwili feeee ...... l :o Normalnie bałam się lodówkę otworzyć :o Fenyloetyloamino, no chyba część społeczeństwa jest feeee ...lowa, wystarczy im zawodzenie jakiegoś gościa, który wyśpiewuje jakieś zbitki słów i jeszcze nagrody za to zgarnia. Doda jest jaka jest, ale moim zdaniem - chociaż śpiewać umie. Ale nie jestem jej fanką. A poza tym moze to wczorajsze głosowanie było zmanipulowane??

zal. bo czy naprawde nie stac nas na lepszych artystów niz doda / feel ?? dzis w opolu znowu doda odebrała nagrode - tym razem od dziennikarzy !! zenada :o

cholerny konkurs z głupawymi \"artystami \" jak doda i feel dobiegł końca, wreszcie !!! moze puszczą jakiś dobry film zamiast bobbardować ludzi tym wyciem od którego usz puchną tez się ogromnie dziwię kto głosuje na taką dodę cz feel? chyba trzeba zabrac komórki DZIECIOM!!! to one tak kochaja te \"zespoliki\" z bożej łaski.

obawiam się, że nawet i to niewiele by dało. dziś spotkałam na swojej drodze osobę, która chwaliła tego wyjca feela jaki to on ma wspaniały głos.. nie chciałam jej robić przykrości i nie pojechałam po nim po całości, ale nieźle mnie to wkurwiło..najgorsze, że to osoba naprawdę na poziomie i byłam pewna, że nie podziela gustów muzycznych dzieciarni:o

Pianka. nie łudz sie ze puszcza Ci jakis dobry film o tej godzinie emisji. tvp dobre filmy puszcza przed pólnoca, ewentualnie tez po pólnocy :o tak chciałam obejrzec polowanie na króliki, tylko mina mi zrzedła jak zobaczyłam godzine emisji :o

Gość Pyśek
GóWNO TO NIE ZESPół

Gość zazdroscicie i tyle

Gość zazdroscicie i tyle
feel jest o 100000 razy lepszy niz mandaryna wisniewski i andrzejewicz i jeszcze pare takich cip razem wzietych a takich antyfanow powinno sie palic w piecu bo tylko jezdza na koncerty i potem sie slyszy o czyjej smierci debile

Gość zazdroscicie i tyle
w zadnym czlowieku nie ma az tak duuuuuzo beinteresownej nienawisci to zazdrosc wami wlada przeciez on wam nic nie zrobil -tylko spiewa polacy polacy

Gość aczy ktos z was napisze
lepszy text i lepsza muzyke? nie NIE bo tego nie potraficie slowa sa proste bo jezyk polski jest prosty i wiesniacki wiec czego sie spodziewaliscie???? ze kolejna polska gwiazda bedzie lamac angielszczyzne????

Gość jadźka na sedesie
nienawidzę tego wyjącego pseudorockmana😠szlag mnie trafia jaśnisty gdy słyszę którąkolwiek z pieśni żałobnych w jego wykonaniu. zresztą nie tylko wykonanie jest badziewne - teksty też ma wyciągnięte z doopy

No własnie. A poza tym, sądzę, że w Polsce są tysiące ludzi, którzy piszą wspaniałe teksty, o wiele lepiej śpiewają niż te wszystkie felki i inne czerwoniaste czubki, ale neistety nie mają możliwości przebicia się. Jesli ktoś twierdzi, że jezyk polski jest prosty i wiesniacki, to po co go używa?? Niech przejdzie moze na wykwintną :P angielszczyznę - teraz to taki modny język :P

nie słucham, nie interesuję się tym zespołem nawet w tę drugą stronę (jako antyfan) ;) P.S.Wokalista nie jest przystojny ;)

\"Jesli ktoś twierdzi, że jezyk polski jest prosty i wiesniacki, to po co go używa?? Niech przejdzie moze na wykwintną angielszczyznę - teraz to taki modny język\" Kigana - nie mogłaś tego lepiej ująć!:D