Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golgi 444

co ja mam z nim zrobic?

Polecane posty

Gość golgi 444

jestesmy razem 3 lata .od poczatku on byl taki ze srednio o mnie dbał w łozku...zielony na maksa albo nie wiedzial co i jak nie wiem.mowil ze mial juz 2 dziewczyny-wiec nie powinien...on byl moim pierwszym.nigdy nie mialam orgazmu .ale nie dziwie sie juz chyba nie bede miala.dzisiaj ju zmyslałam ze sie popłacze-lezymy on mnie zaczyna miziac ale tak ze od razu przechodzi do majtek ,zero wstepów zero niczego,toche niefortunnie myslał ze robi ale nie robil nic przyejmnego trwalo to minute on odwraca sie na plecy i chce zeby teraz bylo oralnie...mówie ze nie bo mam juz dosc ze tylko jest taki jednostronny sex!tez jest problem ze on nie dochodzi podczas zwyklego seksu,chce tylko recznie lub oralnie no ale ejjj ja nic z tego nie mam.w koncu sie zgodzilam i co jak ja juz jestem rozgrzana na maksa on konczy i mnie tak zostawia.ma mnei gdzies ...i tak leze i chce mi sie plakac,mowie ze no to twoja kolej a on mmmmm nieee pomiziaj mnie po pleckach!no kurwa!nie mam sily .to tez typ faceta ktory chyba wstydzi sie kupic gumki ,zawsze cos wykombinuje zebym to ja kupila ale juz mialam dos ci nawrzeszczalam na niego ze nie kupie juz ani paczki i co...dzisiaj tez przyejchal bez.Zachowuje sie jak maly gnojek a nie ma 18 lat.co mam go zostawic tak? ale to nie latwe ja go kocham ale w łozku to jest tragiczny.i oco ja mam zrobic

Mimo mistrzowskich czwórek bardzo współczuję.

Gość aaaaaaaaa666
co za gnój, jak może być w życiu super a w łóżku do niczego? nie rób mu dobrze kobieto. dopóki on Ci nie zrobi !

Gość Purpurowaa Łza
no własnie, to jest tak jak facet sie non stop masturbuje. nie dojdzie przy sexie a ręką lub oralnie. rownież wspolczuje..a moze zaczynajcie od Ciebie, niech zrobi Ci minetkę najpierw albo mam pomysła..ho..hi.. zrob mu ustami ale niedokonca, niech poczuje się rozgrzany, podniecony, moze wowczas zajmie sie Tobą,zrobi Ci dobrze, a potem Ty jemu do konca.

Gość aaaaaaaaa666
jak to, to on teraz przy seksie nie ma szans dojsc? a gdyby ona chciała z nim teraz dziecko miec ?

Gość golgi 444
chyba tak zaczne robic ,no ale kurde tu nie chodzi o to zebym musiala robic jakies triki zeby on sie mna zajal!chce zeby sprawiało mu przyjemnosc dotykanie mojego ciala,zeby sie interesowal a tak ci dobrze czy tak ,kuźwa.. czuje sie tak jakbym musiala prosic -blagam niech zacznie podniecac cie robienie mi dobrze..nie bede sie prosic o cos co jest naturlane,tak mi zle:( wiem ze to chyba od tego ze caly czas sam sie zadowala -ale jak to naprawic to juz nigdy nie bedzie normalnie a jak bedziemy chcieli miec dzieci to co...nie bedziemy miec bo on nie dojdzie podczas seksu???to jest upokarzajace dla mnie jako kobiety ze facet nie moze...jeszcze pomysli ze to ja mam za duza pochwe..bo jak sa problemy to zaswsze ze kobiet ajest oziebla ze ma za duza pochwe i innne bzdety.trudno miec orgazm bez dotykania.pan wygodnicki kurde..jestem zalamana

facet który nie daje kobiecie satysfakcji to nie jest prawdziwy facet, tak możesz mu powiedzieć i żeby zapomniał o seksie, jak się wypości to zmięknie

Gość bad dog
zostaw dziada ;)

Gość mi mała.
poszukaj innego

Gość aaaaaaaaa666
daj mu linka do tej strony, to może dojdzie do jakiś wniosków (dojdzie to za dużo powiedziane :P)

Gość Nastolatka___
Mówić czego chcesz, nie ulegać Powiedzieć mu że dopóki nie doprowadzi Cie do orgazmu nie ma co liczyć na Twoje ręce czy na oral. Nie kupować gumek, w końcu sam się nauczy ;/

Gość golgi 444
róznie ,raz na tydzien,na dwa czesciej sa reczne sprawy..

radziłabym sobie zrobić przerwę, żadnego seksu, żadnych pieszczot, jak dobrze pójdzie to zatęskni za Twoim ciałem i może zacznie sie bardziej interesować Twoimi potrzebami... Możecie też zagrać w jakąś grę np. makao o 20 minut jakiś pieszczot, wtedy sytuacja będzie jasna: on przegra on Ci robi dobrze

Gość golgi 444
no ok mowic czego chce,tylko powiem mu no to teraz chce tak a za chwile to teraz tak ..tylko mnie to nie podnieca takie instrukcje...chciałabym zeby sie rzucil na mnie z pasja...albo tak namietnie ...on poprostu nie chce ma to we krwi,podrzuce mu milion ksiazek jak postepowac z kobieta to to nic nie da bo jest leniwy,jemu tak jest wygodnie i to mnie boli ze nie czuje potrzeby dotykania mnie :(juz mu dogadałam wcesneij ze nic nie robi to sie obrazil i to jest przeciwny skutek on zamyka sie w sobie .mnie przechodzi powoli nie mam ochoty juz nawet bo ile mozna ,a moze to ja go juz nie krece:(

Gość kasia_asia23
zostaw go dziewczyno, tego zielska cała kula ziemska :) po tym co pisesz wydajesz mi sie bystra dziewczyna, a on to jakis palant po prostu. Jak mu sie nie chce to niech spada, poszukaj sobie kogoś, kto na Ciebie zasługuje

Gość Nastolatka___
propo gier polecam : 2 zwykłe kostki do gry. najlepiej w dwóch kolorach. przypisujemy cyferką od 1do6 części ciała dla jednej kostki, od 1do6 czynności Np. PIERWSZA KOSTKA : 1 plecy 2 stopy 3 klatka piersiowa 4 usta 5 całe ciało 6 narządy rozrodcze XD DRUGA KOSTKA : 1 pocałunki 2 oblizywanie 3 ssanie 4 masaż dłońmi 5 masaż stopami 6 pełen pakiet xD Rzucacie na zmiane, to co wylosujecie robi Wam partner przez np. 10 minut < ustalcie przed grą długość wykonywania czynności > Warto zapisać wszystko na kartce, żeby nie było wykręcania sie itd. Pozwól mu zacząć, rozochocisz go, będzie czekał na następne kolejki...xD

miałam tak samo ze swoim facetem, zaczął się interesować moimi potrzebami jak go zdradziłam... Powiedz mu, że Ty też potrzebujesz czułości.. I zaszantażuj, że jak on Tobie nie zrobi dobrze to Ty mu też nie... Innego wyjścia chyba nie masz

Gość Nastolatka___
wymyśliliśmy kiedyś z facetem siedząc w domu zainspirowani kostkami z obrazkami które widzieliśmy w sklepie. JEdnak wersja z opisywaniem jest fajniejsza bo można z partnerem sobie powymyślać ;) można jeszcze inaczej np. pierwsza kostka: pozycje druga kostka: pomieszczenia tudzież sprzęty domowe takie jak łóżko, stół w jadalni, pralka, wanna ;)

Gość Nastolatka___
przede wszystkim przyjemne :D