Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm.....

arab to wie jak spieprzyć komuś życie

Polecane posty

Gość hmmmmm.....

nic ci nie zostanie oprócz samotności i bólu ile trzeba poświęcić dla miłości nic bo nie warto i dostaniesz kopa od życia

Gość wiem coś o tym12334445
pracowałam u jednego araba to skurwysyny czarne

Gość hmmmmm.....
nigdy więcej :(

Gość rada faceta
widziałem nasze dziewczyny w Londynie, które związały się z arabusami :) , były pobite ze śladami siniaków na twarzach i bez uzębienia ale nie wtrącałem się w ich związki , ponieważ same tego chciały i tak sobie wybrały pomimo wielu ostrzeżeń , skoro nie chciała Polaka to znaczy, że zdecydowała inaczej i ma teraz podpuchnięte życie.

Gość wiem coś o tym12334445
ja tam 3 lata wytrzymalam ale oni są pojebani on miał kilka żon wszystkie bił i miał kilka nascie kochanek i był stary i obleśny szok szok widziałam nie raz jak oni wszyscy traktowali laski

Gość hmmmmm.....
fizycznie nic mi nie zrobił nigdy nie pobił ani nie było .... bo nie chciałam ale powiem jedno jak nikt inny potrafią wiele wmówić a byłam bo zawsze starałam się ufac ludziom teraz już nie potrafie

Gość ian
polki sa znane na calym swiecie jako darmowe qrewki piepsza sie na lewo i prawo z kazdym byle by zagraniczny macie opinie darmowych qrew, na calym swiecie. widzialem co sie dzieje na zachodzie maz w domu w polsce a zona w anglii prowadzi high life, araby i murzyni posowaja je przy kazdej mozliwej okazji , na dyskotekach spite do nieprzytomonsci i potem tylko nie wiadomo z kim dziecko ( czarne a jak ) bywalem na polskich dykotekach i co sie tam wyprawia - szok, glownie mezatki, dymanko jest zawsze za free

ian tak jak dokładnie mówisz tak jest bo sam widziałem takie rzeczy na zachodzie ale mężatki itd też dają tam polakom

Gość plugawiec krościsty - prawdziw
za arabów to tylko desperatki się łapią szczególnie że nie są uposażeni jak należy

Gość o dżizas
Która mądra bierze się za tekiego brudasa. ja bym nawet kijem tego nie tknęła. Arabowie, turcy i cyganie to dla mnie coś obrzydliwego. Fuj!!!

Gość hmmmmm...
w Anglii nie byłam więc się nie wypowiadam, nie jestem puszczalską i analfabetką z podrzędnej wsi chce tylko ustrzec dziewczyny że wiedzą jak zagrać na uczuciach kobiety. Zresztą jak słyszę o tym co się dzieje w Anglii to bym tam nigdy nie pojechała po co żeby za każdym rogiem słyszeć że jestem łatwa dupa zamordowała bym pół Londynu