Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala Lala

Mój facet jest bardzo zamknięty w sobie !

Polecane posty

Gość Ala Lala

O niczym mi nie mowi, ciągle dusi wszystko w sobie. Nie mowi o swoich obawach, frustracjach... widzę, ze coś jest nie tak, jest przybity ale tłamsi to w sobie :(

Gość rozmawiaj z nim
moj facet ma ten sam problem ze mną jest cierpliwy rozmawia ze mną ,czeka i jest coraz lepiej :)

Gość pewnie pije do tego
pijacy tak maja :P

Gość no to musisz go otworzyć
ciężko będzie żyć :((

Gość Tia Maria z Cola
nie wniose za duzo do teamatu - mam ten sam problem z facetem. Troche mnie to przeraza, bo chociaz moj facet to chodzaca dobroc - to niestety rzadko kiedy udaje nam sie przedyskutowac problemy, jesli sie pojawiaja (a ze mamy inne temperamenty i pochodzimy z innych krajow - pojawiaja sie sila rzeczy). On zawsze uwaza, ze ja chce(!) sie klocic i przyjmuje pozycje obronna, jakby nie bylo nic pomiedzy "wszystko w porzadku" a "klotnia".... staram sie byc cierpliwa i wyrozumiala - ale czasem mam wrazenie, ze to daje odwrotny efekt od zamierzonego! Czy ktos tutaj mial podobne problemy z partnerem i udalo mu sie uratowac zwiazek?

Gość a może prawda była by
zbyt bolesna :O

Gość atoja1
moj mąż też był zamkniętyw sobie. do czasu. może lepiej niech nie mówi jak ma ci powiedzieć bolesną prawdę. wiem co piszę . uwierz.

Gość serenada1
Moj facet taki jest. Gdy czuje, że chcę porozmawiac- ucieka. Udaje,że nic się nie dzieje, że nie ma problemow. Ale one są. czuję się samotna - bo on nie angażuje się we mnie i w moj swiat. Chyba wygodnie mu poza nim. Nie wiem, czy jeszcze długo z nim wytrzymam, choc go kocham. Ale ile mozna być samotną w związku?

Mój eks miał tak samo...był bardzo zamknięty w sobie...nie potrafiłam jego "otworzyć w pełni"...mówił o uczuciach jednak jak już coś powiedział to od razu dążył do zmiany tematu i tak cały czas...smutno jest kiedy nie można w związku porozmawiać z drugim człowiekiem...