Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tym imieniu

imię Dorota

Polecane posty

Gość co sądzicie o tym imieniu

co sadzicie o tym imieniu? jakie są osoby noszące to imię?

Gość weerrtryui
okropne imię...ale osobyje noszące są chyba całkiem spoko....

Gość czysta zlosc
no wpisalam sie na podoby topik. nieznosze go. najchetniej bym zmienila ale jakos tak wzarlo mi sie w skore. wole jak wolala na mnie doda (bez domyslow- wolali na mnie tak zanim jeszcze powstaklzespol virgin).

znam 2 dziewczyny o imieniu dorota...obie krzykliwe, rozgadane, uwazajace sie za najlepsze...zle mi sie kojarzy to imie

Gość czy zgadza sie
Ciągle szukasz czegoś nowego, masz pełno pomysłów na każdy dzień. Jesteś przy tym szalenie niezależna i niechętnie komuś się podporządkowujesz. Twoja wybuchowa natura daje się nieco we znaki rodzinie. W przyszłości będą o Tobie mówić kobieta z charakterem. Należysz do osób wszechstronnie uzdolnionych, świetnie radzisz sobie zarówno z przedmiotami ścisłymi, jak i z humanistycznymi. Pociągają Cię awangardowe kierunki, rewolucyjne zmiany; oryginalne tendencje. Jesteś wnikliwa i inteligentna, a na dodatek intuicja podpowiada Ci same dobre rozwiązania. Skrzętnie to wykorzystujesz, nierzadko osiągając sukces i sławę. Mimo zamiłowani z do zmian potrafisz znakomicie przystosować się do każdych warunków. Łatwo nawiązujesz przyjaźnie, dobrze się czujesz w każdym towarzystwie. Niezbyt przepadasz za gośćmi, choć sama chętnie uczestniczysz w różnych imprezach. Przywiązujesz wagę do dobrych manier, zawsze starasz się być elegancka, imponująca nieco tzw. wyższe sfery; zdecydowanie nie chcesz się zaliczać do szarej większości. Ponieważ stale poszukujesz swej własnej drogi, także w sferze ducha, chętnie przyłączasz się do grup, które proponują nowe, alternatywne spojrzenie na świat i ludzi. Na pewno zresztą nie zabraknie Ci odwagi i ze wszystkim dasz sobie radę, gdyż właśnie Twoja imienniczka walczyła z Czarnoksiężnikiem z krainy Oz!

Gość co sadzicie o tym omieniu
wstretne imie czy osoby o tym imieniu?

Gość czysta zlosc
hmm.........moj facet powiedzial ze to wszytsko prawda a ja nie wierze w takie rzecyz;/ aczkoliwek czuje ze imie mialo jakis wplyw na mnie

Gość
imię zwyczajne, osoby je noszące odbieram pozytywnie :)

Gość niestety zgadza sieO
Charakter kobiety o tym imieniu jest nierówny, wybuchowy, skłonny do zajmowania stanowiska wręcz skrajnego. Posiada umysł badawczy, toteż zdolna jest do opanowania nauk ścisłych oraz humanistycznych. W zasadzie jest kobieta wszechstronna. Lubi zmiany w życiu, kocha przyjaciół, wiele podróżuje i łatwo przystosowuje się do nowych warunków. Nie jest dobrym partnerem w rodzinie.

wredna sucz ma racje moze ty jestes fajna...ale imie h......we!!

Gość hulahopsa
Doroty są bardzo ładne i mądre

Gość kochana mamusiu*****
znałam kilka. wszystkie powierzchowne...

po przeczytaniu w Zywotach Świętych o św Dorocie mam do tego imienia wyjątkowe obrzydzenie

Gość balbinka kaczuszka
bardzo miły blondyn>> a co tak bardzo cie obrzydziło?

św Dorota, po urodzeniu chyba 9 dzieci, kazała sie zamurować w katedrze w Kwidzyniu, z nienawiści do świata, do dzieci, choroby umysłowej, i to ma być święta?!

Gość czysta zlosc
hm a ktora to dorota bo na wikipedii znalazlam tyllko z Cezarei i to raczej nie o nia chodzi, bo ta nawrocila jakiegos teofila kwiatami i owocami

Gość otóż Dorota
straciła w trakcie trwającej wtedy epidemi ośmioro dzieci nie jedna z rozpaczy zabiłaby się

zwiedzałem katedrę w Kwidzyniu i stąd wiem o tej Dorocie, a poza tym miałem ciotkę Dorotę na , którą mówili Dora, jeszcze mi to w uszach skrzeczy

jakoś, nie pamiętam aby przewodnik mówił o epidemii, choć w średniowieczu, to była normalka

Gość wiem to na pewno
Imie Dorota jest bardzo ladne :) Plusy - Osoby te sa wrazliwe, utalentowane, ladnie sie wyslawiaja, delikatne, rodzinne i lojalne oraz bardzo przyjacielskie. Lubia zabawe, towarzystwo, podroze .... Minusy - niecierpliwe :(

Gość wesoła jest załoga tlenowa
Lepsze są Moniki.