Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODY21

Mam ochote nieraz na taką dojrzała fajną kobitke

Polecane posty

Hmm... zadałeś trudne pytanie bo nie wiem czy On będzie moim mężem. Ale On jest kilka lat młodszy ode mnie :)

Na mnie już czas. Dziękuję za miłą pogawędkę :) Miłego wieczoru :)

Wzajemnie dry skin.Mam nadzieje,że nie skończymy na tej rozmowie naszej przyjaźni.Odezwij się jutro na tym topicu.Jakby co to jutro zapodaj godzine jaka by ci jutro odpowiadała na spotkanie.PS od 7 do 16 jestem w pracy chyba,że wypadną nad godziny to wtedy napisze szybko z pracy,że na nich zostałem.

🖐️ Postaram się być o 20.00 (mogę troszkę się spóźnić ;) )

Gość dtc
uff..dramat..ci mlodzi faceci to dramat... jak masz ochote podupczyc to napisz to wprost chlopie a nie piszesz jakies bzdety (opowiesc o koledze w anglii to jakas zenua do kwadratu - nie wiadomo o co chodzi, poziom pisania - 5 klasa podstawowki), szczerosc - jestes szczyl, zadna od ciebie nie oczekuje deklaracji malzenskich, jak napiszesz o co Ci biega kobiety do docenia, to ze boli cie juz reka zaden wstyd

dtc==> więcej luzu i dystansu. Wielu młodych mężczyzn przechodzi fascynację dojrzałymi kobietami. Większości to z czasem przechodzi a tylko nieliczni mają okazję i odwagę zrealizować swoje pragnienia i potrzeby. I nie oceniaj ludzi po kilku wypowiedziach. Też tak myśle==> 🖐️ :) jestem ale tylko na 15 min.

Właśnie przyjechałem do domu i już myślałem,że cię nie zastane.Widze,że myliłem się bo zasiadłaś o tej samej porze:)

Tak tylko że zaraz zmykam. Co się stało z Twoimi \"pomarańczowymi\" wypowiedziami ?

Nie o to pytam. O Twoje wypowiedzi kiedy jeszcze byłeś pomarańczowy :)

Tych których już nie ma. Na stronie pierwszej - został tylko mój monolog.

Milenka nie rozumie twojego pytania.Chyba pomyliłaś topic. dry skin właśnie teraz zauwarzyłem.Nie mam pojęcia co się stało.

Hmm - nie ma odpowiedzi, to daje do myślenia... A ja już muszę lecieć. Na razie 🖐️

Gość jopppp
nie martw sie nie jestes sam , juz od dawna marze o starszej ale troche bardziej niz Ty powiecmy tak od 35-50 :P Przegladalem duzo stron itp , naprawde takie kobiety mnie podniecaja moze dlatego ze w lozku sa super , taka mloda 20 moze i cialo ma gladsze ale takich \"cudów na kiju\" nie potrafia :) a tez mam 24 lata Pozdrawiam

Gość dtc
tez tak mysle - nie mam problemow, po prostu chce ci pomoc, bo robisz z sienie wała...i tyle

dtc robić wała to ty możesz z siebie.Ja już przeżyłem to ze starszą więc twoja pomoc jest tutaj raczej zbędna.