Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadżerka

czy macie ją? grozna?

Polecane posty

Gość nadżerka

czy powinno sie ją leczyc? bo lekarz mi powiedzial, ze kiedys to bylo "cos" ale teraz to nie jest nic takiego i nie trzeba leczyc...nie wiem co o tym myslec..

Gość binia...
eee... now iesz ja mam nadżerke i ją lecze solcogynem bo najmniej inwazyjna metoda i mi pomaga...czytałam gdzieś o tym że jak jest mała nadżerka to się ją zostawia i obserwuje... a co do tego czy jest groźna: może powodować różne schorzenia... nawet czytałam że i bezpłodność... ale to zależy wszystko od wielkości i wogóle... a bierzesz tabletki anty? i ile masz lat?

Gość nadżerka
nie, nic nie biore. mam 18 lat, wczoraj uprawialam seks i strasznie krwawilam :(

Gość binia...
a jesteś pewna że to nie był okres? Ja swojej nadżerki wogóle nie czułam ... dopiero lekarz mi powiedział że mam i jest bardzo rozległa ale jak się zapytałam czy mogę się kochać ze swoim chłopakiem to powiedział że tak... tylko po założeniu lekarstwa jakieś dwa dni przerwy robie bo takie mam dziwne uczucie... a co do krwi to jest to dość dziwne... lepiej idz z tym do lekarze i mu to powiedz... a co wogole ci ten lekarz powiedział o tej nadżerce? jest nieduża... mówił że się sama wchłonie?

Gość binia...
kurcze... jesteś pena że twój lekarz jest dobry? bo może wypadałoby go zmienić... bądź co bądź jesteś młoda i pewnie chcesz mieć w przyszłości dzieci... wiesz nadżerka to nie jest coś strasznego ale myśle że powinnaś ją jakoś leczyć... może chociaż ci lekarz powiedział żebyś brała takie globułki na flore bakteryjną... pomagają w leczeniu takich spraw

Gość nadżerka
okres sie mi skonczyl 3 dni temu, wiec nie byl to okres. a poza tym zapach krwi z okresu jest inny i szczepki wylatuja, a to byla czysta krew. a ten lekarz nic wlasciwie nie powiedzial, powiedzial zeby to zostawic...

Gość nadżerka
zadnych lekarstw mi nie dal , a do tego lekarza duzo osob chodzi, ale nie wiem czy jest taki dobry...pojde do innego i sie zapytam

Gość binia...
Lepiej zmień tego lekarza... chociaż poto żeby się upewnić... Ja nie jestem lekarzem i nie znam nawet wyników twoich badan wiec trudno coś więcej powiedziec... mialas wogole robiona cytologie?

Gość nadżerka
nie, to byla taka kontrolna wizyta,moja pierwsza...

Gość binia...
zrób sobie lepiej cytologie... i idź do innego lekarza... na razie się nie martw tylko zrób badania nawet prywatnie