Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona ble ble ble

Pruderyjni faceci.

Polecane posty

Mam pytanko zarówno do kobiet, jak i mężczyzn: Mam problem z facetem. Niby uważa się za bezpruderyjnego mężczyznę, z wielkim doświadczeniem sexualnym, jednakże kiedy proponuję mu jakieś urozmaicenie np: bzykanko w lesie, samochodzie lub urozmaicenie zabaw jakimiś zabaweczkami to zmienia się nie do poznania. Ostatnio w odpowiedzi na moją propozycję usłyszałam: że on preferuje sex tylko w sypialni... Załamka, bo ile tak można???? Może jakieś kobietki miały podobny problem? A może faceci wytłumaczą mi zachowanie mego faceta? :)

Gość gawędziarzy seksualnych
nie brakuje, albo wielbicieli pozycji misjonarskich, prokreacyjnie

Też już zaczęłam podejrzewać, że mój men to erotoman gawędziarz... Jednakże powinien się cieszyć, że ma taką kobietę ma, a nie strzelać fochy jak zakompleksiona dziewica... Bo tak nie wypada....

Gość cbvcv
seks w lesie, tez mi cos :o jak tak bardzo ci zalezy, to sobie znajdz kochanka, glupia szmato

Ależ dziękuję za bardzo miły komplement... Odezwał się zapewnie kolejny facet preferujący jedynie standard.... Gratuluję :P

Gość dragonx
on ma zwyczajnego stracha ,pewnie nigdy nie był w takiej sytuacji

Gość Holly Evil
heheheheheh to żeś se faceta dorwała :D nie ma co, zajebiaszczy jest :P Może w ramach przełamania jego niechęci do zabawy zwiąż go i wez to na co masz ochotę... To tak na początek...Może nigdy nie próbował "nowości"... hheheheheheheheheheh

Gość jednataka11
Podoba mi się wypowiedź, żebyś go na początku związała i wzięła co chciała, to może facet się przekona do nowości. Ja bym też spróbowała go znienacka wziąć.:P Np. w samochodzie zjechać gdzieś na pobocze i zacząć go całować. Jakby się bardzo oburzył, to zdecydowałabym sie na szczerą rozmowę..Bo cóż więcej możesz zrobić. Do niczego go nie zmusisz.

Wiem, że do niczego nie mogę go zmusić. To by przyniosło odwrotny skutek. A pomysł Holly Evil mi też się spodobał :)

Gość Holly Evil
:) powyżej podany sposób na przełamanie zahamowań faceta został przeze mnie przetestowany i przyniósł pozytywny skutek... Jednak nie należy tego robić w sposób brutalny, a taki delikatny...By facet się nie przestraszył i nie poczuł, że traci swoją łóżkową pozycję maczo i zdobywcy :)

Gość nie ma nic gorszego niż
nuda w sypialni, ja wam to mówię stary żonkoś, powoli a skutecznie przekonałem starą swoją do takich filgli że włosy na pipce stają dęba, teoretycznie bo ma wydepilowane

Gość sex w lesie hahahahaha

No co? Na łonie natury też bywa przyjemnie :P

Gość djaskljd
no cóż... napiszę tylko (bo szkoda gadać....) że mam podobny problem

a moze zamiast mówić co mozecie robic wprowadź to w czyn?? np. jesteście w lesie na pikniuku, zaczynacie sie całować itp, aż w koncu tak mu sie bedzie chciało, tak go uwiedziesz ze sie nie opamieta:)

Właśnie taki mam plan... Z zaskoczenia, niby na niewinnym wypadzie na łono natury :) W końcu od czegoś trzeba zacząć :D A co do pokrzyw: kocyk się wezmie :P

Trzeba chłopaczynę doedukowac i pokazać, że to co obce, inne, nie zawsze oznacza gorsze :P