Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wz84

czym mozna sie zarazic uprawiajac seks oralny??

Polecane posty

Gość wz84

wczesniej nie interesowalam sie tematem bo mialam stalego chlopaka i oboje bylismy dla siebie pierwsi... prosze o odpowiedz, ale powazna :)

Gość ta co sie zna na wszystkim
opryszczka na przyklad.

Gość wz84
a HIV??

Gość HIV też
przecież masz kontakt z jego płynami ustrojowymi. jeśli masz w buzi rankę, cystę, pleśniawkę to Hiva masz jak w banku

tez

Gość wzw

Gość wz84
wyglada na to ze musze zmienic plany na wieczor :)

Gość zrób mu orala w gumie
i po problemie

Gość wz84
szczerze powiedziawszy w gumce nawet nie umiem sobie tego wyobrazic... to tak sie da?? :P

da sie, da, ale dla lepszych wrazen smakowych kup jakies owocowe... chociaz troche zmniejsza ten posmak lateksu w ustach, o fuj :O

Gość wz84
nie wiem czy ja jestem jakas dziwna ale zapytam choc mi glupio: on dojdzie w tej gumce?? kurde no nie wiem jak to mam zrobic :P bez gumki to wiem :P

Gość nie da sie
zajmij sie lepiej lekcjami...

Gość wz84
no powinnam pisac prace magisterska...

różne niebezpieczeństwa czyhają...może pindolem wybić ci zęby na przykład

Gość nie da sie
piszesz magisterkę i zadajesz takie głupie pytania???

Gość wz84
glupia bym byla jakbym nie pytala, a potem plakala... poza tym mowilam ze mialam stalego chlopaka (przez 4 lata) i nie robilam tego w gumce, nic nie robilam w gumce bo bralam tabletki a teraz juz odstawilam...

Gość nie da sie
więc w czym masz problem??? W gumie do cipki może, to i do buzi może. po to jest przeciez stworzona gumka - DO KONTAKTÓW SEKSUALNYCH. Od tego czy bedziesz dobrze mlamlać, zalezy czy dojdzie, a nie czy ma gume, czy nie

Gość wz84
fajnie... w tej kwestii mam doswiadczenie tylko z jednym facetem i to bez gumki :|

Gość wz84
to moze mi powiecie jakie sa szanse ze zajde w ciaze majac okres - 5 dzien. Bo szanse jakies na pewno sa. Mowie bez gumki teraz dla odmiany...

Gość wz84
nie, widzialam sie z nim dwa razy ale zawsze w wiekszym towarzystwie i na imprezie... ciagnie nas bardzo do siebie, calowalismy sie i wiem ze on chce czegos wiecej.. a ma wlasne mieszkanie i dzisiaj mam do niego przyjechac..

Gość nie da sie
nie wierzę że piszesz magisterke i zadajesz takie pytania.

Gość wz84
heh no nie bede nikogo na sile przekonywac ze pisze ta prace magisterska..

Gość nie da sie
współzyjąc bez gumki z gościem którego widzisz 2 raz..... brawo. pamietaj o Simonie Molu:).

Gość wez sie zastanow
weź się dziewczyno czy chcesz to na pewno zrobić naprawdę chcesz być dla niego pierwszą lepszą? widziałaś go dwa razy i co? chcesz żeby Cię przeleciał i odstawił bo na bank tak będzie trochę szacunku do samej siebie

Gość wz84
pytalam o to prawdopodobientwo bez gumki tylko zeby wiedziec ile ono moze wynosic - zreszta taka informacja moze mi sie przydac w sytuacji gdyby gumka pekla. Jednak to bedzie z gumka jesli juz bedzie :P Ze wzgledu na problemy ze zdrowiem wykluczam branie tabletek "po".

Gość wyjazd z tym ścierwem
----------------------------------- POTOP SRAKI Z PRZESTWORZY ---------------------------- @@K@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@T@@@@@@@Z@@ @@@@K@@@@@@L@@@@@@O@@@@@@@T@@@@@@@@@@@@Z@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@K@@@K@@@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@L@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@K@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@K@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@@ +@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@K@@@@@@K@@@@@@@K@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@T@@@@@@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@T@@@@@@@@@@@O@@@@@@@@K@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@+@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@@@@@@@@@@@+ ++@@@@@@@@@@++@@@@@@@@@@@+++++@@@@@@@@O@@@@@@@@@@ +@@@@@@@@@@@@++@@@@O@@@@@++++++++@+@@@@@@@@@+@@@@ ++@@@@@@@@@@++++@@@@@@@@O@@T@@@+++++@@@@@O@@@@@@@@+ +++@@@@@@@@@@+++++++@@@@@@@@@++++++@@@@@O@@@@@@@@+ +++++@@@@@@@@@++O+++++@@@O@@@T@@@@++++@@@++@@@+++++++ @++++++@@@@@@@++++@+++++@@@T@@@@@@+O+++++@O@@@+++++++ @@+++++++@@@@O@@@+++++@@+++++@@@@+++++++@@@O@@@+++++ @@@++++++++@@+@@+T++@+++++++++@@@@@+++O+++++@@T@++++++ @@@@@T+++++@+@@+++O+++O+++++++++@@@@@+++++++++@@@+++++ @@@@+++++@@+++@@++O+@@@+++++++@@@@@++++++@@@++++++++ @@@@@++T+++@++@++@++O+++++@@+++@@++@@@@@+++++++++++++ @@+@+@++++@@++++@@@O+++@@@@+++++O++++++++++@@++O+++++++ @@@@@@+++++++++++@@+++@@++++++++++O+++@@@++++++++++++ ++@@@@++@@O+++@@++++++O+++++@O@++++++++++O++++++@@@+++++ ++++@+@@+++++O++++++++++++@@++++++@+++++++++++T++++++++ ++++++++@@@++++++@@++O+++++++@++++++++@+++++++++++++++ +++++++++++++++O+++++@++++++++++++++O+++++++++++++++++ +++(O)+++(O+++(O+++++++++O+++++(O)O+++O)++O+++__O/+++++ ++++|++++|)+++/)++++++O-___+++++|++++/||++O+++__/+++++ ++++/)+++ /)+++))+++++++//+((_+++/|+++++/)+O++++++)+ "`" "```""` """`"""`" """`` `""""""`'" ""'""``'"`'`'" ----------------------------------- KU CHWALE FEKALA -------------------------------------------------- ----------------------------- WSZYSTKO ZASRANE -----------------------------------------

Gość wz84
caly czas sie zastanawiam czy chce to zrobic.. po prostu on baaaardzo na mnie dziala, jak nikt inny wczesniej... no i nie wyszalam sie w mlodosci... (teraz mam 24 lata)

Gość nie da sie
najpierw pomysl głowa a nie macicą. To że sie nie wyszalałas nie znaczy że masz sie zachowywac jak idiotka. Rozważasz tylko ciążę, a nie ewentualne choroby (szczególnie że zamierzasz juz po drugim spotkaniu sie pobawić - tym wieksze niesie to ryzyko). Guma, guma i jeszcze raz guma. Wbij to sobie do głowy bo możesz przegrac życie

Gość wz84
chyba rzeczywiscie tego nie zrobie... dobrze ze ktos mna potrzasnal :)