Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wz84

czym mozna sie zarazic uprawiajac seks oralny??

Polecane posty

Gość wez sie zastanow
no właśnie nie rób tego facet nie jest tego wart z tego co czytam dotychczas miałaś zdrowe podejście do tych spraw ja absolutnie nie mówię że trzeba czekać do ślubu wiadomo każdy ma swoje potrzeby ale żeby tak z pierwszym lepszym naprawdę chcesz zostać jego kolejną zdobyczą? jak mu łatwo ulegniesz to facet nie będzie Cię szanował uwierz mi lepiej troszkę poczekać jak facetowi zależy na Tobie a nie na tym by Cię tylko przelecieć to zrozumie

Gość nie da sie
wreszcie coś mądrego... Możesz sie bawić, Twoje prawo. Nie powinnas jednak nigdy tracic głowy. Simon Mol zostawił po sobie ponad 20 kobiet. Polacy nie są odgrodzeni od świata żelażna kurtyną. Emigrują do Anglii, Stanów, Irlandii... jeżdżą na wakacje do Grecji, Tunezji,Egiptu...wszędzie. maja tez stosunki seksualne, i kobiety i mężczyźni. potem odwiedzają rodziny, nawiązuja kontakty seksualne w kraju z przygodnymi partnerami.... Przyjeżdżają i do nas obcokrajowcy (vide Simo Mol). Problem AIDS (i wielu innych chorób) to nie jest jakas mrzonka która nas nie dotyczy. Prostytutki.... Wiesz czy gość którego widziałaś 2 razy nie korzystał z usług agencji albo przydroznej tirówki????

Gość kasia_asia23
nie rób tego bez gumki, ja bym chciała najpierw wyniki badań zobaczyć, inaczej z żadnym (nawet swoim chłopakiem) nie zrobiłabym bez gumki...

Gość wz84
dziekuje za rady i pomoc :* ja do niedawna sie spotykalam z facetem i nie spalam z nim - czekalam az zrobi badania bo mi powiedzial ze mial takie "wyskoki". Rozstalismy sie po 3 tygodniach ale nie z tego powodu :P takze panowac nad soba umiem ;]

Gość slslslslsls
A o HPV, opryszczce, kłykcinach kończystych rzeżączce, rzęsistku, kile i grzybicy słyszałaś??????

Gość nie da sie
no i jeszcze mendy dodam do kompletu:)