Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kloss

Dziewczyny, co myślicie o dużej różnicy wieku?

Polecane posty

Gość Kloss

Co myślicie o związkach gdzie chłopak na np. 14 lat, a dziewczyna 20. Czy mogłybyście pójść na coś takiego?

Gość zocha samocha
nie wiesz kotku, że za coś takiego ściga prokurator?

Gość Kloss
Zależy za co ściga. Musiałby mieć poważne dowody, które trudno zdobyć:)

Gość no to podaj rękę
Mi to trąca pedofilią. :O

Gość Michaił
Kloss, 20 letnia kobieta nie zainteresuje się takim smarkaczem jak ty

Powiem tak : Drogie Panie jestem Facetem. mam 21 lat. Niedawno poznałem 32 letnią kobietę i zabiegam o jej względy. Mało tego, zako0chałem się w niej, ale ona we mnie chyba nie... Przesiaduję u niej wieczorami do północy na rozmowach. traktuję ją jak bardzo dobrą przyjaciółkę, chciałbym bardzo aby ona także poczuła do mnie miętę... ale nie wiem jak to zrobić. Jestem nieszczęśliwy. Chodzimy razem na dyskoteki, leżymy razem na jednym łóżku, i rozmawiamy ale nic miedzy nami nie jest. Ona mÓwi że chce chłopa po 30 stce, małolaci już jej nie interesują. Ona jest Piękna nie wiem co mam robić POmocy ?? !!

Gość no a
myslisz o niej powaznie profesorku? wyobrazalbys sobie zycie z nia?

tak. bardzo poważnie. Znaleźliśmy wspólny język. mi sie wydaje ze tu raczej chodzi o to ze ona przekroczyła magiczną liczbę 30 i juz nie mysli w kategoriach 20.. Ale z drugiej strony przecież MIŁOŚĆ NIE WYBIERA !! tylko co zrobić żeby ona się we mnie zakochała?

Gość mam takiego kolegę
mam 22 lata a on ma 34. 12 lat różnicy...niby dużo ale facet ni zachowuje się jakby miał 34 a już w ogóle nie wygląda. poznałam go 2 lata temu, było coś między nami, ale nic z tego. Facet wiedział co lubią kobitki i dobrze to wykorzystywał. na dłuższą metę taki związek nie wypala. na początku jest ciekawość i chęć, ale później zastanawiasz się i dochodzisz do wniosku że nie ma dla was przyszłości. Teram mam chopaka 2 lata starszego od siebie i z nim czuje się najlepiej.

Gość jaaaaaafdsf
ja mam 26 lat a moj maz 41 , zanamy sie 8 lat, pos slubie jestesmy 4 i pol roku i dalej sie kochamy na zaboj i w zyciu bym go nie zmienila na innego!!!zwlaszcza na niedojrzalego emocjonalnie knypka 20letniego

W moim przypadku ja jestem młodszy 21 a wygladam na wiecej a ona jest starsza - 32 a wyglada na mniej. na ok 25

Gość no a
potem, jak ty bedziesz miec 31 a ona 41 lat, a potem ty 41 a ona 51...? zastanawiales sie nad tym?

Gość jaaaaaafdsf
ja nie widze problemu, jak sie kochacie i wiecie ze to jest to to jest najwazniejsze. ja musialam strasznie sie ic z rodzina znajomymi i wkocu nas zaakceptowali :) tatus to nawet sie skumplowal z moim kofaniem :D

Gość mam takiego kolegę
w zasadzie od razu. twierdzi że jak mnie tylko zobaczył to nie mógł o mnie przestać myśleć. naprawdę fajny facet i wiem że kobitka z którą się w końcu kiedyś zwiąże będzie miała z nim dobrze. tylko był jeden problem nie powiedział mi o tym że miał 4 letnią córeczkę...

Gość jaaaaaafdsf
jak sie kocha to nie ma znaczenia!! ja jestem swiadoma np ze moj kofany szybciej sie zestarzje, ze moge zostac mloda wdowa, ze zajda zmiany w jego wygladzie... ale tak go kocham ze jestem w stanie wszystko to zaakceptowac... to jest najwazniejsze, pozatym wszyscy bedziemy kiedys starzy i nie liczy sie wtedy wyglad a harakter!!!

Tylko że ja ją kocham , a ona mnie nie, traktuje mnie jako bardzo dobrego kolegę.. W sumie to jedynego na tym terenie. bo ona jest niedawną przyjezdną i mieszka tu sama.

Ja tego tak nie postrzegam. co z tego ze jest 11 lat różnicy. niektórzy mają więcej.... Miłość nie wybiera !!

Gość xienna
jest sposob zeby sie w tobie zakochala ale pytanie brzmi -czy bylbys sklonny nia troche zamanipulowac?

Gość xienna
ok. to podaje,czekaj

Gość xienna
sposob jst prosty. rob to co robisz dosc intensywnie. odwaznie. mow co myslisz patrzac w oczy. powiedz jesli tego nie zrobilesco czujesz i ze nie zrezygnujesz. przebij ja odwaga. ale nie tak, zeby stac sie dla niej emocjalonalnym ciezarem uzaleznij ja od siebie emocjonalnie - niech potrzebuje ciebie, rozmow z toba , ciebie jako przyjaciela ale niech czuje, ze dla ciebie jest kobieta i w emocjonalnym szczycie - ty nagle odpusc. znajdz dobry powod -zajecia DOBRY POWOD. Ale przy okazji zerwij z jakims rytualem . juz nie napisz raz na dobranoc, co tam macie. po prostu odbierz jej to co ma to poczuje jak jej tego brakuje ale rob to cienkimi nicmi. tak, zeby nie widziala w tym manifestacji ani zranienia nie wiem, czy wiesz o cyzm pisze. trzeba miec wiele inteligencji i malo skrupulow, zeby to zrobic ale jesli jestes zdeterminowany to prosze...

Gość xienna
i co -stac cie na to? pamietaj - bardzo niemoralne ale skuteczne

Powiem ci że rozumiem to co chcesz mi przekazać. moje rozumowanie jest w tym momencie podobne. Mówie jej bardzo szczerze o wielu rzeczach, jestem szczery, prawie jej komplementy, zawstydzam ją, raz nawet o mało co się nie zadławiła ;) Nie chce jej mówić wprost ze ją Kocham. Boję się że to może zepsuć przyjaźń. Ona się musi do mnie przyzwyczaić, tak jak mówisz ... to ma sens :) tylko że... narazie ja się czuję jako osoba która to prowadzi... to ja raczej wprowadzam tematy damsko - męskie. Problem jeszcze jest taki że to ja zawsze pytam o spotkanie, to ja proponuje, to ja wysyłam zawsze 1 smsa- a od niej nic takiego nie dostałem jeszcze. Powiedz xienna... ona dzis wyjechała na tydzien w rodzinne strony.. Czekać na jej znak, telefon , smsa ? czy to juz dobry moment aby sprawdzic czy sie do mnie przyzwyczaja? dodam ze juz od 3 tygodni się tak dobrze przyjaźnimy..

Gość xienna
sam musisz to wyczuc i prorokuje ze ci sie uda to jest bardzo waska granica zeby byc niezaleznym ale bezwzglednie oddanym nie mam odpowiedzi z tym smsem - ty sam musisz to wyczuc. to sa niuanse

Gość xienna
narazie ja się czuję jako osoba która to prowadzi... to ja raczej wprowadzam tematy damsko - męskie. tak ma byc, to ty jestes mezczyzna

myślę że poczekam do poniedziałku. jeśli napisze do mnie to super.. jeśli nie to we wtorek ja ją atakuję ;) mam takiego pomysła żeby jej napisać ze tak się przyzwyczaiłem do jej towarzystwa że teraz tęsknię za nią . co o tym sadzisz?

Dziękuję Ci xienna za rady.. jestes osobą która we mnie wierzy... powiem Ci że kamień spadł mi z Serca. To bardzo dużo mieć poparcie w działaniach ;) Zobaczymy jak dalej się sprawy potoczą.. napewno bedę o tym tutaj jeszcze pisał ;)

Gość xienna
dobry jestes. wygrasz to nie pisz "przyzwyczailem sie"- pejoratynwne napisz "tesknie" masz prawo powodzenia