Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monako18

blond

Polecane posty

witam wszytskich :) widze ze tutaj duzo postow i duzo zmian :) mam pytanko do was dziecwzyny :)z natury jestem blondynka dwa trzy miesiace temu przefrabowalam wlosy na ciemny braz i jakos tak nie najlepiej sie czuje jednak blond jest dla mnie najlepszy i nie tylko ja tak sadze ;) chcialabym wrocic do blondu ale boje sie ze nie wyjdzie mi kolor blond :( doradzcie mi dziecwzyny co mam robic bo niektore z was jak dobrze wycztalam tez mialy taki problem :) napiszcieczy wydzie mi blond i jak powinnnam i co powinnam wpierw zrobic :) czekam na wasze odpowiedzi :) z gory dzieki ;)

Słyszałaś o fryzjerach?? To najlepsza opcja, inaczej na głowie może Ci wyjść coś dziwnego, ale nie najtańsza

dokładnie, idź do fryzjera...sama nie ściągniesz dobrze koloru, tutaj potrzebna bedzie profesjonalna dekolaryzacja i ponowne farbowanie

ludzie no jasne ze wiem ze trzeba isc do fryzjera :P i slysze od kazdego to samo ze mozna ale wlosy sie niszcza :P:P tutaj niektore osoby juz to robili i dlatego pytam jakie byly efekty i co wam wyszlo na glowie :) odpowiadajcie ludzie oczywiscie Ci co mieli z tym do czynienia :):) pozdrowionka :*

Gość czarna_róża
Jestem już po trzech bądź czterech dekoloryzacjach. I trochę jeszcze włosów mi zostało.:P Owszem, niszczą się trochę, ale nie aż tak bardzo, jak sądzą niektórzy.

Gość kasiaaaaaaaaaas
nie da sie musisz poczekac az ci odrasna chyba ze chcesz rozjasnic utlenic bo zadna farba blond ci ciemych nie pokryje ale jak rozjsnisz badzo je zniszczysz obeleciałam wszytskich fryzierow kazdy mowil zeby poczekac az odrosa

Opcja jest jeszcze taka że możesz je potraktować dekoloryzatorem tj. Proszek który rozrabia się z zimna przegotowana wodą i nakłada na całe włosy można to trzymac i kilka godzin bo nie zawiera utleniaczy , po sciągnieciu koloru mozesz je rozjaśnić spokojnie rozjaczem do takiego koloru jaki masz naturalny .... jedna wada to wysoki kosz ale efekt wart wydatku ....

Gość czarna_róża
Kasia, ależ da się. Tylko że nie każdy fryzjer jest chętny, aby to zrobić. Sama obeszłam kilkadziesięciu - wszędzie proponowali mi co najwyżej jaśniejsze pasemka - miałam czarne, chciałam blond. Ale znalazłam miłą pania fryzjerkę, która się tego zadania podjęła. Wcześniej samej mi się udało rozjaśnić z brązu, potem - z czerwonych. Więc da się. Ale ostrzegam - widok może przerazić. Od razu po dekoloryzacji kolor włosów jest... marchewkowy.:P Na jasny blond Ci nie zrobią od razu, ale na ciemny - owszem. A potem spokojnie sobie dojdziesz.:P