Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwianoa31

harmonet a yasminelle?kto mi poradzi co lepsze?prosze o pomoc

Polecane posty

Gość sylwianoa31

Witajcie! harmonet a yasminelle?kto mi poradzi co lepsze?prosze o pomoc biore teraz harmonet ale boli mnie glowa a poza tym ponoc yasminelle pozbywa z orgabnizmu wode! co myslicie

harmonetu nie brałam, ale yasminelle i owszem i nie miałam po niej zadnych, zupełnie zadnych skutków ubocznych :) ps. co robi z woda?! cos Ci sie pokreciło , z ta woda to było bodejze tak ze tabletki zawierajace duza dawke hormonow powoduja ze w ogranizmie zatrzymywana jest woda (i to czesto nazywaja tyciem). a yasminelle zawiera mała ilosc hormonów czyli nie powoduje odkładania sie wody w ogranizmie :) a dodatkowo ma pozytywne działanie na skóre, włosy czy paznokcie :) ja tam polecam, no ale kazdy organizm reaguje inaczej. pozdrawiam

Sylwia ma rację. Yasminelle zawiera środek moczopędny, więc można powiedzieć, że pozbywa się z organizmu wody - zagęszcza krew, zmniejsza, że tak powiem, nawilżanie komórkowe.

Gość sylwianoa31
to harmonet ma wieksza ilosc homonow?

Gość akurat...
brałam harmonet i przytyłam nieziemsko

Gość KOBIETKA WESOŁA
A ja przyklejam plaster i mam spokojny tydzień, nie łykam tabletek, omijam przewód pokarmowy, to podobno zdrowiej.